BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2017 #11 BilgisayarKurdu dedi: Harbiden bizi hiç kutlayan, insan yerine koyan yok Ağaç gibi yaşıyoruz. Elemanın fan boyları var. Ayrımcılık yarattığı gerekçesiyle rapor etsem yine kendisine gidecek, şimdilik dokunmayalım Genişletmek için tıkla... Aman aman rapor edeyim deme sakın, Mikail Fiban anında boşuna meşgul ettiğinden dolayı cezayı keser valla. An itibariyle @BilgisayarKurdu banlandı sanırsam ses seda kesildi. Son düzenleme: 22 Kasım 2017
BilgisayarKurdu dedi: Harbiden bizi hiç kutlayan, insan yerine koyan yok Ağaç gibi yaşıyoruz. Elemanın fan boyları var. Ayrımcılık yarattığı gerekçesiyle rapor etsem yine kendisine gidecek, şimdilik dokunmayalım Genişletmek için tıkla... Aman aman rapor edeyim deme sakın, Mikail Fiban anında boşuna meşgul ettiğinden dolayı cezayı keser valla. An itibariyle @BilgisayarKurdu banlandı sanırsam ses seda kesildi.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 22 Kasım 2017 #12 Hayırlı olsun kardeşim. Fanboyları var, yavruları var, ellemeyeyim der gibi olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2017
C.A.R.T.E.L Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 635 Yer belcika Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek malunen emekli 22 Kasım 2017 #13 Bende kendisini kutlar, başarılarının devamını dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2017
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Kasım 2017 #14 BERWAR dedi: An itibariyle @BilgisayarKurdu banlandı sanırsam ses seda kesildi. Genişletmek için tıkla... Yok, yeni moderatörler insaflı
BERWAR dedi: An itibariyle @BilgisayarKurdu banlandı sanırsam ses seda kesildi. Genişletmek için tıkla... Yok, yeni moderatörler insaflı
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Kasım 2017 #15 Başarılarının devamını dilerim.
M Mr.Acar Ziyaretçi 22 Kasım 2017 #16 Selim C. dedi: Hayırlı olsun harbiden. 1 sene geçti demek... @Silinen üye 2 ay, bir gün sonra benim konuyu da açmazsan bozuşuruz. Haberin olsun kardeşim... Genişletmek için tıkla... Tarih alayım beyefendi.
Selim C. dedi: Hayırlı olsun harbiden. 1 sene geçti demek... @Silinen üye 2 ay, bir gün sonra benim konuyu da açmazsan bozuşuruz. Haberin olsun kardeşim... Genişletmek için tıkla... Tarih alayım beyefendi.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2017 #17 Bir yıldır üyeyim ama 300 mesaj var Hesabın şifresini dün hatırladım da 7 aydır giremiyordum. @Jira hocam başarılarının devamını dilerim
Bir yıldır üyeyim ama 300 mesaj var Hesabın şifresini dün hatırladım da 7 aydır giremiyordum. @Jira hocam başarılarının devamını dilerim
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 22 Kasım 2017 #18 Birlikte geçirdiğimiz ilk yılımız kutlu olsun dostum Nice beraber yıllara... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2017
R Redburne Ziyaretçi 22 Kasım 2017 #19 Demek 1 yıl ha, 1 yıl. Boru değil ki. Nice 1 yıllara adamım. Umarım daha çok burda olursun.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2017 #20 Silinen üye dedi: Tarih alayım beyefendi. Genişletmek için tıkla... Oğlum matematiğin de mi yok yahu?! 2 ay, bir gün sonra işte... Miladi takvimde 23 Ocak'a, Hicri takvimde ise 6 Cemâziyelevvel'e denk geliyor. Al ss bile aldım senin için...
Silinen üye dedi: Tarih alayım beyefendi. Genişletmek için tıkla... Oğlum matematiğin de mi yok yahu?! 2 ay, bir gün sonra işte... Miladi takvimde 23 Ocak'a, Hicri takvimde ise 6 Cemâziyelevvel'e denk geliyor. Al ss bile aldım senin için...