1 yıllık 2B2T değerlendirmesi

Selam hala buradaysan ben 2B2T ye başlayacağım Discord'um denjz#9799 buradan ulaşırsan sevinirim.

Stash bulduktan sonra bıraktım. Belki canım isterse yine girerim. Şimdilik hayır ama kurduğumuz bir Discord sunucusu da var. Oynayan bazı kişiler var.

Stash bulduktan sonra bıraktım. Belki canım isterse yine girerim. Şimdilik hayır ama kurduğumuz bir Discord sunucusu da var. Oynayan bazı kişiler var.

Ben de yeni başladım sayılır. Şu anlık Survival eşyalarım var ve tarlası olan bir base i kullanıyorum. Ve arkadaşım olmadığı için base aramaktan başka birşey yapamıyorım.

Klan gibi bir şey mi ve gelebilir miyim?

Son düzenleme:
Klan değil, sadece topluluk. Bazen de biraz kaba insanlar gelebiliyor. Alınmazsan Discord sunucusunu verebilirim ama burada link vermem uygun mu bilmiyorum.

Eger oynamak istersen birlikte klan kurabilriiz... Bende şu an oynuyorum kitlerim yok ama maalesef...

Bende 2B2tye başlayacağım Türk anarşi serveri olan avianada 3-4 aylık tecrübem var fakat server Kompl. E resetlendiğinden dolayı bırakmıştım 2B2t güzel fakat sıra beklerken.

Böyle bir hata veriyor hilede sıkıntı olduğunu düşündüm impact yerine ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…