HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #1 Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı?
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ona o parayı vermektense indirimde fifa 23 alın. 170 lira gibi bir rakama düşüyor.
HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ona o parayı vermektense indirimde fifa 23 alın. 170 lira gibi bir rakama düşüyor.
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.965 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire Pulse RX6600 8GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 6 Şubat 2023 #3 İndirimlerde Fifa 23 280, Fifa 22 99TL kadar oluyor.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... Xbox game pass içinde yok mu zaten? Xbox gamepass alın 1 yıllık daha mantıklı.
HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... Xbox game pass içinde yok mu zaten? Xbox gamepass alın 1 yıllık daha mantıklı.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #5 Doyle dedi: Ona o parayı vermektense indirimde fifa 23 alın. 170 lira gibi bir rakama düşüyor. Genişletmek için tıkla... İndirimin belli bir günü var mı hocam veya yakın zamanda olur mu? Quistin dedi: Xbox game pass içinde yok mu zaten? Xbox gamepass alın 1 yıllık daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam hem Steamde gözükmesini hem de parayı verip her ay kesecek vs gibi düşünmek istemiyorum.
Doyle dedi: Ona o parayı vermektense indirimde fifa 23 alın. 170 lira gibi bir rakama düşüyor. Genişletmek için tıkla... İndirimin belli bir günü var mı hocam veya yakın zamanda olur mu? Quistin dedi: Xbox game pass içinde yok mu zaten? Xbox gamepass alın 1 yıllık daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam hem Steamde gözükmesini hem de parayı verip her ay kesecek vs gibi düşünmek istemiyorum.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 HanDuo dedi: İndirimin belli bir günü var mı hocam veya yakın zamanda olur mu? Hocam hem Steam'de gözükmesini hem de parayı verip her ay kesecek vs gibi düşünmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim günleri: https://steamdb.info/sales/history/ FIFA'nın kesin olarak indirime gireceği indirim Bahar indirimleri ona da 38 gün var.
HanDuo dedi: İndirimin belli bir günü var mı hocam veya yakın zamanda olur mu? Hocam hem Steam'de gözükmesini hem de parayı verip her ay kesecek vs gibi düşünmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim günleri: https://steamdb.info/sales/history/ FIFA'nın kesin olarak indirime gireceği indirim Bahar indirimleri ona da 38 gün var.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #7 pancake dedi: İndirim günleri: https://steamdb.info/sales/history/ FIFA'nın kesin olarak indirime gireceği indirim Bahar indirimleri ona da 38 gün var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
pancake dedi: İndirim günleri: https://steamdb.info/sales/history/ FIFA'nın kesin olarak indirime gireceği indirim Bahar indirimleri ona da 38 gün var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #8 HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... İndirimde alsana cnm ya.
HanDuo dedi: Futbol oyunu oynamak istiyorum eFootball 2023'ü beğenmedim. FIFA 22'de 600 TL olmuş o kadar veremem, sizce 1 yıllık EA Play alınır mı? Genişletmek için tıkla... İndirimde alsana cnm ya.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #9 MematiBaş Ölüm demek dedi: İndirimde alsana cnm ya. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda baya zam olduğu için tekrar inmez diye düşünmüştüm, artık beklerim indirimi.
MematiBaş Ölüm demek dedi: İndirimde alsana cnm ya. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda baya zam olduğu için tekrar inmez diye düşünmüştüm, artık beklerim indirimi.