1 yıllık Turbox SSD deneyimi

Adata SU630 modeli genelde çok fazla veri yazınca bozuluyormuş ve haklısınız bu Turbox'u iyi yapmıyor sadece deneyimlerimi paylaştım. Benim merak ettiğim şey neden ssd 128 gb yazan yerde turbox markası yazmıyor
Bu konuya pek hakim değilim ancak SSD Turbox markasına ait değil. İçinden bir yerlerden bir şeyleri değiştirmek gerekiyor olabilir, fikrim yok.

Ayrıca sağlığının %100 olarak gözüküyor olması bile şüpheli hatta yüklenme ekranında donmalar yaşanması da bazı problemlere işaret ediyor.

Evet bunun farkındayım çünkü 1 yıl oldu arada Windows açılış ekranında donmalar oluyordu. Ztn ileride değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu konuya pek hakim değilim ancak SSD Turbox markasına ait değil. İçinden bir yerlerden bir şeyleri değiştirmek gerekiyor olabilir, fikrim yok.

SSD'yi aceleye geldiği için mahalle bilgisayarcısından almıştım. Acaba Turbox'un çakması mı?

Benimki de 2 yaşını geçti. Bakalım, 3 gelir mi?

Sürekli yazıp silmiyorsan kullanırsın zaten. Birkaç TB veri yazıp sil, sonra tekrar bir bakalım. Adamlar ilk nesil Intel işlemcileri şatafatlı kasalara takıp garibanı kazıklıyor. Asus'u aldık desinler, yine beş kuruş kazandırmam kul hakkı yiyen vicdan yoksunlarına.

Evet çok veri yazıp silen biri değilim genelde hep HDD de tutarım verilerimi SSD'ye pek atmam ve PC toplama konusunda haklısınız eski parçalar kullanıyorlar.

Bomb has been planted.

Şaka bir yana iyi dayanmış gerçekten. Tabii bu onu iyi bir marka yapmaz, şansınız iyiymiş diyelim.

Evet çok veri yazıp silen biri değilim genelde hep HDD de tutarım verilerimi SSD'ye pek atmam ve PC toplama konusunda haklısınız eski parçalar kullanıyorlar.
SSD'ler günlük kullanımda belki 20 yıldan fazla çalışabilir, içinde mekanik yok çünkü. Veri yazıp silince patates oluyorlar Samsung dahil. Markaya verdiğiniz ekstra para birazcık bu süreyi uzatıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…