2018 2019 arasında ki vücut değişimimi video haline getirdim ve paylaşmak istedim.
Güncel kilom 83 boyum 1.80
Sizin içinde bir motivasyon kaynağı olduysam kanala Abone olarak beni destekleyebilirsiniz. Bu süreçte neler yaptığımla ilgili videolar yapmaya başlıyorum.
Umarım yeni yılda hedeflerinizden biriside spora başlamak olur
Darısı başımıza kardeşim artık Bende deliler gibi başlamak istiyorum ancak boyum 1.65 olduğu için etrafındakilerin sürekli “kötü durur, boşa uğraşırsın” demeleriyle soğuyorum.
Darısı başımıza kardeşim artık Bende deliler gibi başlamak istiyorum ancak boyum 1.65 olduğu için etrafındakilerin sürekli “kötü durur, boşa uğraşırsın” demeleriyle soğuyorum.
Hocam ben de 20 yaşındayım 174 CM boy ve 93 KG'yim. Yakında spora başlayacağım. Arkadaşlar ile gideceğiz senin gibi vücudu olanlarla beraber çalışacağız.
Kazanılan kas kütlesinin vücuda göre sınırı var ama boy kaç olursa olsun yeterli beslenmeyle çoğu insanda eşit miktarda kas oluşur. 1 Yıl yapsan bu arkadaşın 2 katı kasın olur.
Bence erteleme yarın git başla direk. Kimseyi dinleme onlar yapmaya üşendikleri için seninde yapmanı istemedikleri için boş laf yapıyorlar. Fiziksel ölçüler ne olursa olsun spor yapan vücut yapmayandan her zaman daha iyi durur.
Teşekkür ederim hocam. Bence hala geç değil spor salonunda gençlerden çok 30 üstü insanları görüyorum son zamanlarda. Youtube dada bir örneği var gmg garage ın sahibi 40 küsür yaşında ve bu sporu yapıyor.
İmkanlar el veriyorsa spor salonunun kapısından girdikten sonra iş bitiyor.
Hocam ben de 20 yaşındayım 174 CM boy ve 93 KG'yim. Yakında spora başlayacağım. Arkadaşlar ile gideceğiz senin gibi vücudu olanlarla beraber çalışacağız.