Siya Megapat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 692 31 Ekim 2023 #1 Aynı paketten tekrar al diyeceksiniz ama sadece yükseltme seçeneği var. Hallettim gerek kalmadı. Biraz kurcalayınca bulunuyormuş boşa konu açtım Konu silinebilir. Dosya Ekleri 1698755403268.png 31,6 KB · Görüntüleme: 182
Aynı paketten tekrar al diyeceksiniz ama sadece yükseltme seçeneği var. Hallettim gerek kalmadı. Biraz kurcalayınca bulunuyormuş boşa konu açtım Konu silinebilir.
uNKaul Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Siya dedi: Aynı paketten tekrar al diyeceksiniz ama sadece yükseltme seçeneği var. Hallettim gerek kalmadı. Biraz kurcalayınca bulunuyormuş boşa konu açtım Konu silinebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz buraya yazabilir misiniz acaba?
Siya dedi: Aynı paketten tekrar al diyeceksiniz ama sadece yükseltme seçeneği var. Hallettim gerek kalmadı. Biraz kurcalayınca bulunuyormuş boşa konu açtım Konu silinebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz buraya yazabilir misiniz acaba?