Ajin Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 1 yıllık Game Pass alacağım bugün. Hala çalışıyor değil mi?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Evet, çalışıyor.
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 30 Haziran 2023 #3 Kapatıldı diye biliyorum, kesin bir fkrim yok.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 30 Haziran 2023 #4 Videoyun Discord kanalında 3 yıllık alma yöntemi var herhalde o yöntemden bahsediyorsun onu kullanarak 1 yıllık alabilirsin evet.
Videoyun Discord kanalında 3 yıllık alma yöntemi var herhalde o yöntemden bahsediyorsun onu kullanarak 1 yıllık alabilirsin evet.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 30 Haziran 2023 #5 Frstghost dedi: Videodaki yöntemi yap. Berkay'in attığı yöntem de aynisi. Sadece 1 yillik nasıl yapildigini gösteriyor, videoda onu nasıl 3 yila kadar uzatabildigini gösteriyor. Riskli veya ban sebebi bir yöntem degildir. Xbox yillardir sundugu bir yöntem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Videoyu izle, 1 yillik alacaksan videonun basini izle yeter.
Frstghost dedi: Videodaki yöntemi yap. Berkay'in attığı yöntem de aynisi. Sadece 1 yillik nasıl yapildigini gösteriyor, videoda onu nasıl 3 yila kadar uzatabildigini gösteriyor. Riskli veya ban sebebi bir yöntem degildir. Xbox yillardir sundugu bir yöntem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Videoyu izle, 1 yillik alacaksan videonun basini izle yeter.
Ajin Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 Frstghost dedi: Evet. Videoyu izle, 1 yillik alacaksan videonun basini izle yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 yıllık aldım şimdi Ultimate'e dönüştüreceğim. Ultimate almadan önce yine yinelenen ödemeyi kapatmam gerekiyor mu?
Frstghost dedi: Evet. Videoyu izle, 1 yillik alacaksan videonun basini izle yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 yıllık aldım şimdi Ultimate'e dönüştüreceğim. Ultimate almadan önce yine yinelenen ödemeyi kapatmam gerekiyor mu?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 30 Haziran 2023 #7 Ajin dedi: Hocam ben 1 yıllık aldım şimdi Ultimate'e dönüştüreceğim. Ultimate almadan önce yine yinelenen ödemeyi kapatmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsin, fark etmiyor.
Ajin dedi: Hocam ben 1 yıllık aldım şimdi Ultimate'e dönüştüreceğim. Ultimate almadan önce yine yinelenen ödemeyi kapatmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsin, fark etmiyor.
Ajin Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #8 Frstghost dedi: Kapatabilirsin, fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Ultimate'e çevirdim. Şimdi Ultimate aboleniktede yinelenen aboneyi kapatmam mı gerekiyor yoksa kapatmasamda kullanabiliyor muyum?
Frstghost dedi: Kapatabilirsin, fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Ultimate'e çevirdim. Şimdi Ultimate aboleniktede yinelenen aboneyi kapatmam mı gerekiyor yoksa kapatmasamda kullanabiliyor muyum?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 30 Haziran 2023 #9 Ajin dedi: Hallettim hocam. Ultimate'e çevirdim. Şimdi Ultimate aboleniktede yinelenen aboneyi kapatmam mı gerekiyor yoksa kapatmasamda kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kapatmadan kullanabilirsin ama yenilenen aboneyi kapatmazsan 1 yil sonra aylık cekmeye baslar. Yani kapat.
Ajin dedi: Hallettim hocam. Ultimate'e çevirdim. Şimdi Ultimate aboleniktede yinelenen aboneyi kapatmam mı gerekiyor yoksa kapatmasamda kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kapatmadan kullanabilirsin ama yenilenen aboneyi kapatmazsan 1 yil sonra aylık cekmeye baslar. Yani kapat.
Ajin Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #10 Hocam kapatmazsam sıkıntı çıkar mı? Frstghost dedi: Kapatmadan kullanabilirsin ama yenilenen aboneyi kapatmazsan 1 yil sonra aylık cekmeye baslar. Yani kapat. Genişletmek için tıkla...
Hocam kapatmazsam sıkıntı çıkar mı? Frstghost dedi: Kapatmadan kullanabilirsin ama yenilenen aboneyi kapatmazsan 1 yil sonra aylık cekmeye baslar. Yani kapat. Genişletmek için tıkla...