Yardimci Olana tsk Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 10000-11000₺ arası PC toplamak istiyorum. Sizce ne almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ekim 2020 #2 Yardimci Olana tsk dedi: 10000-11000₺ arası PC toplamak istiyorum. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi? Kullanım amacınız nedir?
Yardimci Olana tsk dedi: 10000-11000₺ arası PC toplamak istiyorum. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi? Kullanım amacınız nedir?
Yardimci Olana tsk Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 WaIter White dedi: Monitör dahil mi? Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Dahil birde ben şöyle bir sistem topladım sizce iyi mi ? T4GEAC8B kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
WaIter White dedi: Monitör dahil mi? Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Dahil birde ben şöyle bir sistem topladım sizce iyi mi ? T4GEAC8B kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ekim 2020 #4 Yardimci Olana tsk dedi: Dahil birde ben şöyle bir sistem topladım sizce iyi mi ? T4GEAC8B kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sistem olmamış hocam. Ayrı ayrı sitelerden alıp birleştirme imkanınız var mı? Bir de ne tarz oyunlar oynarsınız?
Yardimci Olana tsk dedi: Dahil birde ben şöyle bir sistem topladım sizce iyi mi ? T4GEAC8B kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sistem olmamış hocam. Ayrı ayrı sitelerden alıp birleştirme imkanınız var mı? Bir de ne tarz oyunlar oynarsınız?
Yardimci Olana tsk Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #5 WaIter White dedi: Sistem olmamış hocam. Ayrı ayrı sitelerden alıp birleştirme imkanınız var mı? Bir de ne tarz oyunlar oynarsınız? Genişletmek için tıkla... PUBG Cs Go Valorant gibi oyunlar ayrı ayrı alıpta yapabilirim.
WaIter White dedi: Sistem olmamış hocam. Ayrı ayrı sitelerden alıp birleştirme imkanınız var mı? Bir de ne tarz oyunlar oynarsınız? Genişletmek için tıkla... PUBG Cs Go Valorant gibi oyunlar ayrı ayrı alıpta yapabilirim.
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #6 Peki AMD mi Intel'mi ekran kartı olarak NVIDIA mı AMD mi?
Yardimci Olana tsk Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #7 Applemoruq dedi: Peki AMD mi Intel'mi ekran kartı olarak NVIDIA mı AMD mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci amd ekran kartı NVIDIA.
Applemoruq dedi: Peki AMD mi Intel'mi ekran kartı olarak NVIDIA mı AMD mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci amd ekran kartı NVIDIA.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ekim 2020 #8 Yardimci Olana tsk dedi: PUBG Cs Go Valorant gibi oyunlar ayrı ayrı alıpta yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Monitör dahil max bütçeniz nedir?
Yardimci Olana tsk dedi: PUBG Cs Go Valorant gibi oyunlar ayrı ayrı alıpta yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Monitör dahil max bütçeniz nedir?
Yardimci Olana tsk Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #9 WaIter White dedi: Monitör dahil max bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 12000
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 31 Ekim 2020 #10 2060S ve 3600X sistem.