Merhaba, bu fiyat aralığında hazır sistemleri bekliyorum. Günümüzdeki oyunları rahatlıkla açsın istiyorum. 3.000 TL civarına monitör alacağım da onu dahil etmedim. Şimdiden teşekkürler.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hocam elimde klavye mause vs. ekipmanları var fakat ekstra herhangi bir kablo vs. almam gerekiyor mu? Hep laptop kullandığım için tam bilmiyorum yoksa içinde geliyor mu?
Hocam elimde klavye mause vs. ekipmanları var fakat ekstra herhangi bir kablo vs. almam gerekiyor mu? Hep laptop kullandığım için tam bilmiyorum yoksa içinde geliyor mu?
Alacağınız monitörün girişi HDMI ise HDMI kablosu almanız lazım. Aldıktan sonra HDMI kablosunu sistemin ekran kartı üzerindeki HDMI girişine ve kasaya takacaksınız.