10.000-11.000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

OguzOkman

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 10.000 ile 11.000'i zorlayabilirim monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum. AMD ya da Intel ayrımım yok. Tamamen oyun odaklı bir bilgisayar toplamama yardımcı olur musunuz? Bu konularda bir bilgim maalesef yok. Şimdiden teşekkürler, yardımlarınızı bekliyorum.
yorumlarınızı bekliyorum efenimm

Son düzenleme:
Başka tavsiye de bulunmak isteyen var mıdır ?

Intel sığdıracam diye pek iyi bir sistem çıkmamış. Böyle bütçeli bir sistem de 8700 gibi bir işlemciyi stok fan ile kullanmak ki pek soğutacağını da zannetmiyorum yani.

Intel sığdıracam diye pek iyi bir sistem çıkmamış. Böyle bütçeli bir sistem de 8700 gibi bir işlemciyi stok fan ile kullanmak ki pek soğutacağını da zannetmiyorum yani.
Intel`in sadece "K" ibreli işlemcileri ısınıyor ( fazla ısınıyor ). i7 işlemciyi uzun ömürlü ve geleceğe dönük olması açısından seçtim. Normal bir 100-150 liralık soğutucu bile işini görür.

Ryzen işlemcilerin stok fanlarının güçlü olduğunu biliyorsunuzdur sanıyorum. Bakın Intel o dandik fanla kaç derecede çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bazı oyunlarda 15-20 FPS bile daha üstün i7 8700.

Dosya Ekleri

• TEMPERATURE.png
    121,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…