10.000 - 11.000 TL sistem önerisi

Bütçe
10000 TL

dderekss

Hectopat
Arkadaşlar oyunlar için hazır sistem alacağım. Yaklaşık 11-10 bin TL arası bütçem var. Daha üstüne çıkabileceğimi düşünmüyorum. İtopya efsane kasım indirimlerini bekledim. Bu iki sistemi buldum. Sizce alınır mı? Aynı fiyata daha iyi NVIDIA ekran kartlı sistem öneriniz varsa atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunlar için hazır sistem alacağım. Yaklaşık 11-10 bin TL arası bütçem var. Daha üstüne çıkabileceğimi düşünmüyorum. İtopya efsane kasım indirimlerini bekledim. Bu iki sistemi buldum. Sizce alınır mı? Aynı fiyata daha iyi NVIDIA ekran kartlı sistem öneriniz varsa atabilirsiniz.

12.700 TL oluyor keşke bakıp atsanız. Oysaki bütçemi de belirtmiştim.

Kusura bakmayın yanlış link atmışım.
Kasayı Hiper yapıp alabilirsiniz.

Bu fiyatlara cok guzel indirimlwr geliyor ve inanilmaz sistemler alinabiliyor bence biraz sabilirla 1 2 hafta icinde beklersrniz cok guzel bir sistem yakalarsiniz.

Bu fiyatlara cok guzel indirimlwr geliyor ve inanilmaz sistemler alinabiliyor bence biraz sabilirla 1 2 hafta icinde beklersrniz cok guzel bir sistem yakalarsiniz.
Gerçekten güzel sistemler geliyor fakat stokları hemen tükeniyor. Ben hayatta yetişemem :d

Nvidia ekran kartı diye belirtmiştim...

Gerçekten güzel sistemler geliyor fakat stokları hemen tükeniyor. Ben hayatta yetişemem :d

NVIDIA ekran kartı diye belirtmiştim...

Hocam o fiyata ancak GTX 1650 var ve RX 6500 XT'den daha düşük performans alırsınız bayağı ancak indirimlerle RTX 2060 falan yakalarsınız i3 10100F GTX 1660 Ti RX 6500XT eş değer neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı