B BatuhanErci Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #11 584297 dedi: Haqqus sistemi alabilirsin hocam. Malzeme kalitesi PSU ekran kartı vs çogu konuda üstün. Genişletmek için tıkla... 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı?
584297 dedi: Haqqus sistemi alabilirsin hocam. Malzeme kalitesi PSU ekran kartı vs çogu konuda üstün. Genişletmek için tıkla... 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Ocak 2023 #12 BatuhanErci dedi: 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı? Genişletmek için tıkla... PSU önerilirde dostum almayı düşünmüyorsunuzdur umarım.
BatuhanErci dedi: 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı? Genişletmek için tıkla... PSU önerilirde dostum almayı düşünmüyorsunuzdur umarım.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #13 BatuhanErci dedi: 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı? Genişletmek için tıkla... Düzgün bir PSU alayım desen 900-1000TL para vermen gerek. Haqqus al daha iyi.
BatuhanErci dedi: 1. Sisteme önerebileceğin bir PSU varmı? Genişletmek için tıkla... Düzgün bir PSU alayım desen 900-1000TL para vermen gerek. Haqqus al daha iyi.
B BatuhanErci Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #14 584297 dedi: PSU önerilirde dostum almayı düşünmüyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Kesin alacağım diye değil araştırıyorum
584297 dedi: PSU önerilirde dostum almayı düşünmüyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Kesin alacağım diye değil araştırıyorum
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Ocak 2023 #15 BatuhanErci dedi: Kesin alacağım diye değil araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Knk PSU alsan kasa problemli kasa alsan kart problemli hiç bir şekilde stabil değil o sistem.
BatuhanErci dedi: Kesin alacağım diye değil araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Knk PSU alsan kasa problemli kasa alsan kart problemli hiç bir şekilde stabil değil o sistem.
B BatuhanErci Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #16 584297 dedi: Kanka PSU alsan kasa problemli kasa alsan kart problemli hiçbir şekilde stabil değil o sistem. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz.
584297 dedi: Kanka PSU alsan kasa problemli kasa alsan kart problemli hiçbir şekilde stabil değil o sistem. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Ocak 2023 #17 BatuhanErci dedi: Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan gibi yerler genel olarak kazık malzemeler kalitesiz. İmkanınız varken yukardaki Haqqus sistemi almanızı öneririm zararınız minumuma insin uzun ömürlü kullanın.
BatuhanErci dedi: Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan gibi yerler genel olarak kazık malzemeler kalitesiz. İmkanınız varken yukardaki Haqqus sistemi almanızı öneririm zararınız minumuma insin uzun ömürlü kullanın.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #18 BatuhanErci dedi: Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan kazıkdan başka bir şey değil dostum maalesef.
BatuhanErci dedi: Peki o zaman internetten değil de direk Vatan PC gibi mağazalardan alabileceğim hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan kazıkdan başka bir şey değil dostum maalesef.