10.000-11.000 TL sistem toplama

yfyesilbag

Femtopat
Daha fazla  
1-Dostlar merhaba, 10-11 bin TL arası bir bütçem var. Monitör hariç oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuya çok hakim değilim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Performans dışında önem verdiğim şey kasanın çok ses yapmaması :D.
2-Bunun dışında önerdiğiniz parçaları güvenle ve en ucuz şekilde nerelerden alabilirim?
3-Son olarak böyle bir sistemle en iyi şekilde çalışacak 3 bin TL'yi geçmeyecek şekilde ve 27inç olması şartıyla bir monitör de önerirseniz çok sevinirim dostlar. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P için 27 inch biraz büyük gelir diye düşünüyorum. Kendim tecrübe etmedim ancak pixellerin sayılabildiğini okudum. O yüzden bana kalırsa 27 inch ancak 2K monitör seçilecekse tercih edilmeli.

1080P için 27 inch biraz büyük gelir diye düşünüyorum. Kendim tecrübe etmedim ancak pixellerin sayılabildiğini okudum. O yüzden bana kalırsa 27 inch ancak 2K monitör seçilecekse tercih edilmeli.
Bu bütçede bir pc ye bende 2 k monitör düşünüyorum ama tavsiyeleri de merakla bekliyorum.Suan 27 inç kullandığım için çok alıştım bu boyuta :)
Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum dostlar
@RPM üstad müsait olunca bir el atamazmısın buraya :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı