10.000-11.000 TL sistem toplama

yfyesilbag

Femtopat
Daha fazla  
1-Dostlar merhaba, 10-11 bin TL arası bir bütçem var. Monitör hariç oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuya çok hakim değilim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Performans dışında önem verdiğim şey kasanın çok ses yapmaması .
2-Bunun dışında önerdiğiniz parçaları güvenle ve en ucuz şekilde nerelerden alabilirim?
3-Son olarak böyle bir sistemle en iyi şekilde çalışacak 3 bin TL'yi geçmeyecek şekilde ve 27inç olması şartıyla bir monitör de önerirseniz çok sevinirim dostlar. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P için 27 inch biraz büyük gelir diye düşünüyorum. Kendim tecrübe etmedim ancak pixellerin sayılabildiğini okudum. O yüzden bana kalırsa 27 inch ancak 2K monitör seçilecekse tercih edilmeli.

1080P için 27 inch biraz büyük gelir diye düşünüyorum. Kendim tecrübe etmedim ancak pixellerin sayılabildiğini okudum. O yüzden bana kalırsa 27 inch ancak 2K monitör seçilecekse tercih edilmeli.
Bu bütçede bir pc ye bende 2 k monitör düşünüyorum ama tavsiyeleri de merakla bekliyorum.Suan 27 inç kullandığım için çok alıştım bu boyuta
Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum dostlar
@RPM üstad müsait olunca bir el atamazmısın buraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…