10.000-12.000 TL bilgisayar toplama

Lethwai

Femtopat
1597752259649.png

Şu anki aklımda olan bilgisayar sistemi budur. Monitör dahil değil, şu anlık monitörün iyi olması önemli değil en uygun fiyata işimi görecek bir tane alacağım. Gerekirse ilerleyen zamanlarda iyi bir monitöre geçerim ve işlemci MPK yazıyor sanırsam fanı yok, fan konusunu nasıl halledebilirim? Öneride bulunabilecek arkadaşlar ekleme çıkarma yaparlarsa çok sevinirim. (Sistem 11.575TL denk geliyor) Müzisyenim, ana amacım müzik için. Yan plan oyun oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem olması şartsa bu fiyata 2070 Super'li ve sıvı soğutmalı X2 var o daha iyi olur ama burada bütçenin çoğunluğu depolamaya gitmiş. 970 Evo yerine SX 8200 Pro bence daha mantıklı olur.

O ürüne bakmıştım okuma hızı çok daha düşük. Hazır sistem olması şart değil. Oyundan ziyade benim için performans önemli dediğim gibi önceliğim oyun değil. Çünkü şu anki laptopumda disk problemi yaşıyorum o yüzden SSD performansı benim için önemli. Dediğiniz ekran kartını seçmezsem ne kadar bir kayıp yaşarım? Ya da sizin tavsiye ettiğiniz sisteme bir bakabilir miyim?

Fiyat: 12.160, 21 TL.
Bütçe 13.000 TL civarlarına çıkar ise 2080S'li bir sistem toplanabilir.

Arkadaşlar yardımlarınız için öncelikle teşekkür ederim fakat ben bilgisayar sistemlerini ayrıntılı şekilde bilmiyorum. O yüzden şunu alman daha mantıklı olur ya da bu biraz düşük kalmış yerine bunu almaktansa şunu alman senin için şu şekilde yararına olacaktır diye kısa açıklamalarla izah ederseniz daha mutlu olurum yani örneğin ekran kartı eklemişsiniz neden o ekran kartını eklediniz benim işlerimi mi hızlandıracak, 10fps fazla mı alacağım, render 1 saat daha mı kısa sürecek vb. Bilgisayarı yakın zamanda alacağım çünkü. Konuya eklediğiniz şeyleri neden eklediğinizi yazarak açıklamanız daha iyi olur. Ve fan konusunda da yardımcı olursanız sevinirim sıvı soğutma 12bini aşıyor.

Arkadaşlar yardımlarınız için öncelikle teşekkür ederim fakat ben bilgisayar sistemlerini ayrıntılı şekilde bilmiyorum. O yüzden şunu alman daha mantıklı olur ya da bu biraz düşük kalmış yerine bunu almaktansa şunu alman senin için şu şekilde yararına olacaktır diye kısa açıklamalarla izah ederseniz daha mutlu olurum yani örneğin ekran kartı eklemişsiniz neden o ekran kartını eklediniz benim işlerimi mi hızlandıracak, 10fps fazla mı alacağım, render 1 saat daha mı kısa sürecek vb. Bilgisayarı yakın zamanda alacağım çünkü. Konuya eklediğiniz şeyleri neden eklediğinizi yazarak açıklamanız daha iyi olur. Ve fan konusunda da yardımcı olursanız sevinirim sıvı soğutma 12bini aşıyor.
Kardeşim attığım sisteme bakabilirsin gayet yeterli olacaktır her konuda sana. Koyduğum hava soğutucu ise kaliteli bir hava soğutucu üstüne koyabilirsen 300-400 TL daha kaliteli bir sıvı soğutucu alabilirsin.

Yorum silinmiştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00