10-12K bütçem var masaüstü oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum ayrıyeten yazılım da öğrenmek istiyorum çok kararsız kaldım bir tane YouTube kanalında görmüştüm 12.500 TL'ye RTX 2060'lı bir sistem var. sizce ne yapmalıyım?
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
AMD işinizi görürmü bilemem ama yinede o bütçede atayım.
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
HAQQUS-HB5 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
10-12K bütçem var masaüstü oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum ayrıyeten yazılım da öğrenmek istiyorum çok kararsız kaldım bir tane YouTube kanalında görmüştüm 12.500 TL'ye RTX 2060'lı bir sistem var. sizce ne yapmalıyım?
Hocam bu bütçelere amd mantıklı oluyor. Rtx 2060 a girişmeyin. Hangi oyunları daha çok oyniyacaksınız? Ve kod yazma konusunda bir çok bilgisayar unity gibi yazılım programlarını destekliyor.