10.000-12.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
10.000-12.000

Betty44

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 10.000-12.000 arası bütçede 3 tane seçenek buldum. Bunlar arasından veya bunların haricinde önerebileceğiniz bir laptop var mıdır? Önceliğim kasa kalitesi ve güçlü bir işlemcinin olması. Teşekkür ederim.

Kanka detaylıca anlatacağım iyi dinle. Oyun laptop en iyisi Max sorunsuz 4 sene çalışır öneri midir git kendine sistem diz = onun içinde yardımcı olabilirim ama sen diyorsan yok ben laptop alacağım diye şunları öneriyorum. İnternet sıkıntın yoktur umarım varsa yaz ona göre düşünelim.

Dosya Ekleri

• Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1645 Intel Core i3 1215U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6_ FHD Taşınabili...png
    689,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu attığınız laptop ile 5700u işlemcili laptopta ram yükseltme olanağımızın olup olmadığını nerden öğrenebiliriz?

Laptop benim için daha işlevsel olur hocam. Sadece bu bütçede baktığım laptoplar kasa kalitesi olarak vasat kalıyor. İşlemcisi güçlü ve kalitesi vasat olmayan bir laptop işimi rahat görürdü.

Ürünün internet sitesi, incelemelerine filan bakmanız gerek. Benim attığım cihaz için yükseltmeye açık yalnız 2 slotta 4 GB RAM olduğu söyledi daha önce alan biri.
Tamam inceleyeceğim. Teşekkür ederim.

Laptop benim için daha işlevsel olur hocam. Sadece bu bütçede baktığım laptoplar kasa kalitesi olarak vasat kalıyor. İşlemcisi güçlü ve kalitesi vasat olmayan bir laptop işimi rahat görürdü.

Hocam attığım laptop nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…