10.000-12.000TL Valorant için sistem önerisi

Çok teşekkürler uğraştığın için fakat tek tek alımla, sistem birleştirmeyle uğraşmak istemiyorum. Hazır bir sistem benim için çok daha iyi olur.

Topluluğu dışında tüm özelliklerinin cs:go'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ki biz bu oyunu 5 kişi oynuyoruz zaten, o yüzden beni çok ilgilendirmiyor toxicler

Yukarıdaki Hype-Duo kasa işimi görür yani değil mi?

Görür. Rekabetçi ağırlık oynayan birisi için ne kadar iyi tekli çekirdek gücü o kadar yüksek %1 low FPS ve akıcılık demektir. 12100F o bütçede biraz rakipsizdir, 5500 baş edemez. RX 6600 de 3050'yi yerden yere vuruyor büyük oyunlarda ama özellikle Valorant istediğin için 12100F ve 3050 kombosunu önerdim. Sen ortaya karışık istersen 6600 ve 5500 ikilisini daha iyi gider.

Bu videolar sana az çok fikir verir işlemciler ve ekran kartları açısından. Son tercih senin olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6600 ile 3050'nin arasındaki fark gerçekten çok fazla. Ryzen 5 5600 altına düşmemem gerektiğini söylemiştiniz, yukarıdaki sistemde 5500 varmış aralarındaki fark çok etkiler mi sizce?

6600 ile 3050'nin arasındaki fark gerçekten çok fazla. Ryzen 5 5600 altına düşmemem gerektiğini söylemiştiniz, yukarıdaki sistemde 5500 varmış aralarındaki fark çok etkiler mi sizce?

5500, 3600'den daha iyi gözüküyor. Acelen yoksa 2 ay bekle yaz indirimlerinde de çok güzel sistemler gelir. Ha ben şimdi alacağım diyorsan 5500, RX6600 seni götürür. Belki SSD'yi değiştirebilirsin bütçe yükseltip.

Kaç Hz monitörde oynayacağın önemli. 144Hz ise 5500 çok rahat taşır ama 240Hz kullanıyorsan 5600 altına düşme. Gerçi ilk mesajında 144 FPS demişsin o zaman fark etmez, 5500 de fazlasıyla iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…