_Furkan09 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 38 23 Ocak 2020 #21 Hunter0 dedi: Benimkine de bir bakın derim , hem o kadar uğraştım hem de monitör dahil iyi bir şeyler çıktığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... tamamdır sizinkinede bakarım gözünüz arkada kalmasın xd
Hunter0 dedi: Benimkine de bir bakın derim , hem o kadar uğraştım hem de monitör dahil iyi bir şeyler çıktığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... tamamdır sizinkinede bakarım gözünüz arkada kalmasın xd
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 23 Ocak 2020 #22 _Furkan09 dedi: Montaj hizmeti var mıdır acaba topladığınız yerde? Genişletmek için tıkla... Kendiniz de toplayabilirsiniz ama veriyor. Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
_Furkan09 dedi: Montaj hizmeti var mıdır acaba topladığınız yerde? Genişletmek için tıkla... Kendiniz de toplayabilirsiniz ama veriyor. Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
Hunter0 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 79 23 Ocak 2020 #23 _Furkan09 dedi: tamamdır sizinkinede bakarım gözünüz arkada kalmasın xd Genişletmek için tıkla... .d iyi forumlar
_Furkan09 dedi: tamamdır sizinkinede bakarım gözünüz arkada kalmasın xd Genişletmek için tıkla... .d iyi forumlar