Merhaba, sistemime monitör almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok monitörler hakkında. Oyun oynamaya eskiden zamanım yoktu fakat artık oyunlar oynamak istiyorum çeşitli olarak ama ağırlıklı PUBG takılacak gibi duruyorum.
Sistemim: Ryzen 5 5600 - ASUS TUF 3070 Ti - 16 GB RAM 4000 MHz.
Alienware 24,5 AW2523HF 360 Hz çok mu abartı olur acaba şu anki fiyatı 12,000 lira olduğu için alınır mı? Eğer abartı olur diyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10-15k arası diyelim ama 10 11 12K civarlarında olursa daha uygun olur benim için.
Bir de kararsızım 2K monitör mü almak mantıklı yoksa 1080 de kalmak mı bu sistemle? 2K'nın farkını bilmediğim için fikir sahibi değilim bu konuda da fikirlerinizi alabilirim.
Merhaba, sistemime monitör almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok monitörler hakkında. Oyun oynamaya eskiden zamanım yoktu fakat artık oyunlar oynamak istiyorum çeşitli olarak ama ağırlıklı PUBG takılacak gibi duruyorum.
Sistemim: Ryzen 5 5600 - ASUS TUF 3070 Ti - 16 GB RAM 4000 MHz.
Alienware 24,5 AW2523HF 360 Hz çok mu abartı olur acaba şu anki fiyatı 12,000 lira olduğu için alınır mı? Eğer abartı olur diyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10-15k arası diyelim ama 10 11 12K civarlarında olursa daha uygun olur benim için.
Bir de kararsızım 2K monitör mü almak mantıklı yoksa 1080 de kalmak mı bu sistemle? 2K'nın farkını bilmediğim için fikir sahibi değilim bu konuda da fikirlerinizi alabilirim.
Beni şuan için memnun ediyor bu bilgisayar DDR5 e geçmek demek anakart işlemci ekran kartı ram, yani yeni sistem toplamak demek. şuan için düşünmüyorum teşekkürler. Ekran önerileri alabilirim ama
Beni şuan için memnun ediyor bu bilgisayar DDR5 e geçmek demek anakart işlemci ekran kartı ram, yani yeni sistem toplamak demek. şuan için düşünmüyorum teşekkürler. Ekran önerileri alabilirim ama
Saydıklarınız 10k yı geçiyor zaten. Bunlara 10 15k harcayıp bide üstüne ekran kartı değiştirip bide üstüne monitörmü alcam ? Şuan için memnunum bilgisayarımdan teşekkürler. Ekran önerileri alabilirim ekran almak istiyorum sadece.
En ucuz Asus TUF Gaming VG279QM1A 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279QM1A 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!