Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #21 Cenkkaraman dedi: Eyvallah. Çok teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam rica ederim. Mouse: Gamepower Kyojin Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamepower Warlock Compact Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık: James Donkey 711 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunları önerebilirim hocam. Çok üst seviye ürün değiller ama ben de gamepower klavye kullanıyorum memnunum.
Cenkkaraman dedi: Eyvallah. Çok teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam rica ederim. Mouse: Gamepower Kyojin Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamepower Warlock Compact Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık: James Donkey 711 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunları önerebilirim hocam. Çok üst seviye ürün değiller ama ben de gamepower klavye kullanıyorum memnunum.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #22 Süpersonic11 dedi: o fiyata rtx 3050 sistem toplarsın eğer toplama yapmak istersen Falcon 3050 V2 | AMD Ryzen 5 4500 | 16 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com 3 kyada ekipman çok zor gerçi Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu işlemci + 3050 gerçekten piyasadaki en kötü f/p bilgisayarı atmışsınız hocam.
Süpersonic11 dedi: o fiyata rtx 3050 sistem toplarsın eğer toplama yapmak istersen Falcon 3050 V2 | AMD Ryzen 5 4500 | 16 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com 3 kyada ekipman çok zor gerçi Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu işlemci + 3050 gerçekten piyasadaki en kötü f/p bilgisayarı atmışsınız hocam.