F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 14 Haziran 2023 #1 Bu fiyat aralığında Valorant düzeyi oyunları oynatabilecek hazır sistem önerir misiniz? Maksimum bütçem 15k ama daha ucuza da F/P sistem varsa önerebilirsiniz.
Bu fiyat aralığında Valorant düzeyi oyunları oynatabilecek hazır sistem önerir misiniz? Maksimum bütçem 15k ama daha ucuza da F/P sistem varsa önerebilirsiniz.
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyat performans olarak piyasadaki en iyi PC bana göre. PSU'yu FSP yapıp 12.5k ya alabilirsiniz.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyat performans olarak piyasadaki en iyi PC bana göre. PSU'yu FSP yapıp 12.5k ya alabilirsiniz.
F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 14 Haziran 2023 #3 m1kadoks dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyat performans olarak piyasadaki en iyi PC bana göre. PSU'yu FSP yapıp 12.5k ya alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında ki benzer konulara baktığımda da bu sistem öneriliyor genelde, teşekkür ederim değerlendireceğim.
m1kadoks dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyat performans olarak piyasadaki en iyi PC bana göre. PSU'yu FSP yapıp 12.5k ya alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında ki benzer konulara baktığımda da bu sistem öneriliyor genelde, teşekkür ederim değerlendireceğim.