Merhabalar, KKTC'de üniversite okuyan bir öğrenciyim. Kıbrıs'ta dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayar donanımları pahalı olduğundan dolayı Türkiye'de bir bilgisayar alıp okulumun yurduna götürmek istiyorum. Masaüstü bir bilgisayar arıyorum (Kıbrıs'ta monitörüm var). Tabii uçak ile gideceğim için kasa boyutunun valize sığacak kadar olması gerekiyor, kasanın en azından bu linkteki gibi olmasını bekliyorum ve donanımsal olarak iyi bir bilgisayar istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam konuyu zaten küçük kasalı olmasını istediğim için yazdım. Kısaca ASUS' un bu serisine alternatif olarak alabileceğim başka bir şey var mıdır diye açtım .
MARS-A9770K/Intel i7 9700K/Asus Strix RTX 2070 8GB/16GB DDR4/250GB NVM SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MARS-A9770K ITOPYA'da.
MSI Trident X 9SD-015EU Intel Core i7 9700K 16GB 2TB + 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Trident X 9SD-015EU Intel Core i7 9700K 16GB 2TB + 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!