10.000-15.000 TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
10.000-15.000

xlzirr

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor 3.50 GHz
Anakart: Gigabyte GA-78MT-USB3 R2
RAM: DDR3 16GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290X
Meslek
Öğrenci
RX 9070 XT 7800x3D sisteme uygun olacak bir 2K monitör arıyorum. Çok fazla monitör var hangisi kaliteli hangisi kalitesiz pek bilgim yok. Samsung'un G65B modelini almayı düşünüyorum fakat bir yandan da ASUS'un VG27AQML1A modeli ve ViewSonic'in VX2758-2K-Pro-3 modeli kararsız kalmamı sağlıyor. Bu modellerden hangi modeli tercih edersiniz veya bu modellerden daha iyi bir model var mı? Söylerseniz sevinirim, teşekkürler.

Curved uyarsa G65B alın o zaman paneli çok iyi cihazın.
Curved olup olmaması pek farketmiyor bana. Biraz araştırdım ve G65B'nin VA panel olmasına rağmen çoğu IPS panelden daha pozitif bir ghosting sonucu vermiş. Neden bu kadar çok övüldüğü belli bu cihazın.

G65B daha dolu bir model ML1A'ya göre. Samsung eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan eğer G65B 11.347 TL'ye düşüyor.

G65B daha dolu bir model ML1A'ya göre. Samsung eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan eğer G65B 11.347 TL'ye düşüyor.
Yararlanamıyorum maalesef. Beni tek endişelendiren konu ölü pixel olursa ne yapacağım. Değerlendirmelerde çoğu kişide ölü pixel var ve Samsung değişim yapamadıklarını söylemiş.

Yararlanamıyorum maalesef. Beni tek endişelendiren konu ölü pixel olursa ne yapacağım. Değerlendirmelerde çoğu kişide ölü pixel var ve Samsung değişim yapamadıklarını söylemiş.
Eğer olurda şansınıza ölü pixel çıkarsa ve iade almazlarsa THH'e başvurursunuz. 1 ölü pixel bile kusurlu sayılıyor THH'e göre. Yapmaları zorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…