10.000-15.000 TL'ye tablet önerisi

iRias

Hectopat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Bütçem yukarıda yazdığı gibidir üstünü geçmezse sevinirim. Ders çalışmak, film izlemek, oyun oynamak gibi işlerimi görebilecek birden fazla pencereyi aynı anda rahatlıkla kullanabileceğim ve 1 1.5 yıl boyunca kasma donma problemleri yaşamayacağım bir tablet önerisi arıyorum.

Bütçenizi biraz geçiyor fakat bu tablete bakabilirsiniz.

İncelemesini de aşağı bırakıyorum kendiniz de bir araştırma yapın. Ayrıca ekranı da gayet büyüktür bu da çoklu ekran da ve film izleme de daha rahat etmenizi sağlar. Kalemi de içinde bulunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FE modeli de var fakat işlemcisi kötü bir konumda olduğundan eli bayağı bir rahatsız ediyor.

Veya Honor Pad 9'a bakabilirsiniz. İşlemcisinin yetersiz olduğunu söyleyenler var fakat testlerine bir göz atabilirsiniz. Önerim Samsung almanız ama sizin araştırmanız daha iyi olacaktır.

İncelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Veya bu 3 tabletin karşılaştırmasına bakabilirsiniz detaylı bir kıyaslamadır.

Apple almanızı tavsiye etmiyorum hem pahalılar hem de hafızaları düşük kalabiliyor.

Dediğim gibi bu incelemeleri izleyin ve kendi araştırmanıza göre bir tablet alın. Dersler konusunda başarılar dilerim esenlikle kalın.
Bütçem yukarıda yazdığı gibidir üstünü geçmezse sevinirim. Ders çalışmak, film izlemek, oyun oynamak gibi işlerimi görebilecek birden fazla pencereyi aynı anda rahatlıkla kullanabileceğim ve 1 1.5 yıl boyunca kasma donma problemleri yaşamayacağım bir tablet önerisi arıyorum.

Hafızayı dert etmeyecekseniz kesinlikle iPad 9 öneriyorum. 2,5 yıldır kullanıyorum bir kez bile kastığını görmedim.

Hafızayı dert etmeyecekseniz kesinlikle iPad 9 öneriyorum. 2,5 yıldır kullanıyorum bir kez bile kastığını görmedim.

2.5 sene kullanmışsınız uzun ömürlülüğü tartışılır. Samsung'un ekranının büyük olması film için oldukça iyi ayrıca ders çalışmak için büyük bir ekran daha sağlıklı olabiliyor. Fazla pencere olayı ise iPad de sınırlı olabiliyor. Önerdiğim tabletler ise daha güncel ve daha sağlıklı.

2.5 sene kullanmışsınız uzun ömürlülüğü tartışılır. Samsung'un ekranının büyük olması film için oldukça iyi ayrıca ders çalışmak için büyük bir ekran daha sağlıklı olabiliyor. Fazla pencere olayı ise iPad de sınırlı olabiliyor. Önerdiğim tabletler ise daha güncel ve daha sağlıklı.

Hocam fazla pencere olayı kesinlikle sınırlı kalmıyor. Çok büyük bir ekrana gerek yok bence oyun oynarken vs. gözünü yorabilir. Güncel olmasına bir şey demiyorum ama güvenlik ve stabilite açısından kesinlikle iPad daha uzun ömürlüdür.

Huawei cihazlarda ambargo var çevremde alanlar pişman olmuştu.

Hocam fazla pencere olayı kesinlikle sınırlı kalmıyor. Çok büyük bir ekrana gerek yok bence oyun oynarken vs. gözünü yorabilir. Güncel olmasına bir şey demiyorum ama güvenlik ve stabilite açısından kesinlikle iPad daha uzun ömürlüdür.

Güvenlik olayı konusunda bu tamamıyla kişinin farkındalığına bağlıdır. Evet Apple cihazlar Android'e göre bir tık daha önce fakat Apple da abartıldığı gibi değil. İşlerimden dolayı detaylıca yabancı kaynaklardan araştıramadım ama basitçe bir örnek olarak buna bakabilirsiniz.

Son videonun başlığını lütfen gönderme olarak algılamayın size fanboy demiyorum. Ama Apple konusunda bazı pek bilinmeyen şeyler de var. Bu videoya da bakabilirsiniz. Tekrarlamam gerekirse bu videoyu atarak size fanboy demiyorum.

Bir de bunu bir tartışma olarak anlamayın lütfen. Benim bir marka ile bir sorunum yok sadece geniş bir açıdan olaylara bakarak araştırarak olayları değerlendiriyorum. Yoksa hangi marka ihtiyaçlara göre uygunsa o alınmalı. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
iOS istiyorsanız iPad 9 veya 10 alabilirsiniz en azından 10. nesil için söyleyeyim 1.5 2 sene kasma yapmaz fakat iOS olmasa da olur derseniz Samsung tabletlere yönelebilirsiniz S9 serisi gayet güzel S9 serisi ile ilgili aklıma takılan tek şey not uygulamalarının iPad kadar kaliteli olup olmadığı.
Huawei önermem uygulama yükleme işlerinde falan sıkıntı çıkarabiliyor uygulama yüklemek için 40 takla atmanız gerekebiliyor. Üniversite öğrencisi misiniz?

Eğer üniversite öğrencisi iseniz 10. nesil kalemle beraber 15.099 TL.

Son düzenleme:
Huawei cihazlarda ambargo var çevremde alanlar pişman olmuştu.

Güvenlik olayı konusunda bu tamamıyla kişinin farkındalığına bağlıdır. Evet Apple cihazlar Android'e göre bir tık daha önce fakat Apple da abartıldığı gibi değil. İşlerimden dolayı detaylıca yabancı kaynaklardan araştıramadım ama basitçe bir örnek olarak buna bakabilirsiniz.

Son videonun başlığını lütfen gönderme olarak algılamayın size fanboy demiyorum. Ama Apple konusunda bazı pek bilinmeyen şeyler de var. Bu videoya da bakabilirsiniz. Tekrarlamam gerekirse bu videoyu atarak size fanboy demiyorum.

Bir de bunu bir tartışma olarak anlamayın lütfen. Benim bir marka ile bir sorunum yok sadece geniş bir açıdan olaylara bakarak araştırarak olayları değerlendiriyorum. Yoksa hangi marka ihtiyaçlara göre uygunsa o alınmalı. İyi günler dilerim.

Dostum fanboy değilim, bunu anlamış olman güzel. iOS işletim sisteminin Android'den daha güvenli olduğunu bildiğini düşünüyorum. Ben de telefonumu Android kullanıyorum ama bunun sebebi güvenlik stabilite vs. değil özgür olmayı sevmem.

Kesinlikle İpad 10.Nesil harika. İşlemcisi çok iyi. Hz düşük kalsada ekranı güzel. Benim her işimi gören bir tablet. Daha üste çıkabilirsen 11. Nesil'in Hafızası daha iyi.

Dostum fanboy değilim, bunu anlamış olman güzel. iOS işletim sisteminin Android'den daha güvenli olduğunu bildiğini düşünüyorum. Ben de telefonumu Android kullanıyorum ama bunun sebebi güvenlik stabilite vs. değil özgür olmayı sevmem.
1 Yıl oldu çok değilde. İlk başta ben öyle düşünüyordum. Ama Android'ten Apple bir cihaza geçince hiç eksiklik çekmedim. Androidte nasıl kullanıyorsam İos'te de aynı şekilde kullandım. Ne özgürlüğüm kısıtlandı ne de Eksiklik hisettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı