ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 SUPER Advanced Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX-RTX2080S-A8G-GAM ITOPYA'da.
COOLER MASTER MasterCase H500 RGB 750W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCM-H500-IGNB75-S00 ITOPYA'da.
Toplam: 15.000TL yapıyor, sistem gayet kaliteli ve fiyat performans oldu. Eğer Intel sistem istiyorsan 10. Nesil'i bekle, belki o zaman yeni Ekran Kartları da çıkabilir. Bu kadar para vereceğin sistemi 1080P de kullanmak gibi bir hata yapmanı önermem, o yüzden 2K 144Hz 1ms monitör ekledim. Güç Kaynağını indirimini kaçırmanı tavsiye etmem, çok kaliteli bir Güç Kaynağı bu fiyata bir daha zor bulursun. Phanteks Kasa stokta şuan yok, kısa süre içinde geleceğinden şüphen olmasın. Sistem gayet kalitelii oldu, güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
15.782,73 TL oluyor.
Eğer bütçeyi aşmasın dersen diğer arkadaşa bak.
Toplam: 15.000TL yapıyor, sistem gayet kaliteli ve fiyat performans oldu. Eğer Intel sistem istiyorsan 10. Nesil'i bekle, belki o zaman yeni Ekran Kartları da çıkabilir. Bu kadar para vereceğin sistemi 1080P de kullanmak gibi bir hata yapmanı önermem, o yüzden 2K 144Hz 1MS monitör ekledim. Güç Kaynağını indirimini kaçırmanı tavsiye etmem, çok kaliteli bir Güç Kaynağı bu fiyata bir daha zor bulursun. Phanteks Kasa stokta şu an yok, kısa süre içinde geleceğinden şüphen olmasın. Sistem gayet kalitelii oldu, güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Kasa+PSU benim önerdiğim daha mantıklı oluyor. RAM'leri 3000MHz'e düşür. Samsung SSD+HDD aynı fiyata denk geliyor.depolama bakımından 1,5 TB depolama daha mantıklı oluyor. Bu arada o SSD ısınıp performans düşüyormuş. RGB yüzünden. Samsung SSD daha mantıklı. Başarılı bir sistem olmuş.