Koray G Megapat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #31 pawEn dedi: Furmark testidir. Hangi kartı alacaksınız? İsterseniz bir konu açın "Ekran Kartı alırken neler yapılmalı" adında ve etiketleyin beni. Yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... 25000 TL'ye R5 5600 sisteme GPU önerisi Konum burada eğer yasak değilse atayım link yasaksa silerim hemen 7800xt önerdiler şuanda bende 7800xt alacağım = Amazon.com.tr
pawEn dedi: Furmark testidir. Hangi kartı alacaksınız? İsterseniz bir konu açın "Ekran Kartı alırken neler yapılmalı" adında ve etiketleyin beni. Yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... 25000 TL'ye R5 5600 sisteme GPU önerisi Konum burada eğer yasak değilse atayım link yasaksa silerim hemen 7800xt önerdiler şuanda bende 7800xt alacağım = Amazon.com.tr
S Siluet Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 140 15 Mart 2024 #32 ozaraks dedi: Alttaki SSD yuvasını kullanmıyorum. Oradaki boşluğa denk gelecek kart. Şu an kargoda 16:00'dan önce gelmiş olur büyük ihtimal. Ürün geldi bir sıkıntı yok. Hocam PSU PIN'i bu şekilde sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben de çektim aynı satıcıdan şimdi amazon'dan, teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Hayırlı olsun sana da güle güle kullan dostum.
ozaraks dedi: Alttaki SSD yuvasını kullanmıyorum. Oradaki boşluğa denk gelecek kart. Şu an kargoda 16:00'dan önce gelmiş olur büyük ihtimal. Ürün geldi bir sıkıntı yok. Hocam PSU PIN'i bu şekilde sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben de çektim aynı satıcıdan şimdi amazon'dan, teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Hayırlı olsun sana da güle güle kullan dostum.