10.000 ₺ bandı kask önerisi

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba kask almayı düşünüyorum hem kendime hem de eşime yeni motosiklet alacağımdan kapalı model kask istiyorum. Tek parça shark skwal i3 modelini buldum ama kask nasıldır? Olası bir kaza anında korur mu kalitesi vs nasıldır? Ya da önerdiğiniz model marka var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Aynı şekilde de Revit'den ya da başka markadan mont önerilerinize de açığım mont da ortalama 20.000₺ civarı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem kendiniz hem de eşiniz için kask bütçesi nedir? Ayrıca mont da mı ikiniz için olacak?

Bana hem mont hem de kask için toplam bütçenizi söyler misiniz? Bir de kask bedenleriniz nedir?

Görünüşü çok sade de olsa diğer kaskların aksine karbon kasktır. Karbon çok hafif ve aşırı sağlam bir materyaldir ve en pahalı kasklar karbondan üretilir.
Bu güzelmiş ama bütçeyi tam öğrenirsek daha iyilerini de ayarlayabiliriz. Bütçe karışık şu an anlayamadım ana mesajdan ne kadar bütçe olduğunu.

Son düzenleme:
Hem kendiniz hem de eşiniz için kask bütçesi nedir? Ayrıca mont da mı ikiniz için olacak?

Bana hem mont hem de kask için toplam bütçenizi söyler misiniz? Bir de kask bedenleriniz nedir?

Bu güzelmiş ama bütçeyi tam öğrenirsek daha iyilerini de ayarlayabiliriz. Bütçe karışık şu an anlayamadım ana mesajdan ne kadar bütçe olduğunu.
Kask için 10 bin TL mont için 20 bin TL. Bence kask 15 bin mont 15 bin olsa daha iyi olabilir.

Kask başına 10 bin yani 20 montlar da 20 binden 40 bin olarak demiştim.

Yani toplam bütçe 60 bin TL, değil mi?

Bir de mont içn bedenleriniz nedir?

Açıkçası hiç bilmiyorum ne mont ne de kask bedenlerimizi ilk defa motor alacağım o yüzden önce ekipmanlarımı almak istedim motorumu alana kadar sadece marka ve model olarak arayıştayım illaki bedenler bulunur diye bakıyorum. Shark markası için öneriniz nedir ya da aynı fiyatlarda başka markalar sağlam olan ve evet toplam 60 bin bütçem var.

Pantolon için: Riderdenim
Mont için: Riderdenim

Tek bir monta 20 bin TL vermene gerek yok şu an için. RiderDenim'de hem kadın hem erkek olarak ayrılıyor montlar. Ona göre seçiminizi yaparsınız. Montlarda Omuz ve dirsek korumaları Level 2 olarak, sırt koruması Level 1 olarak; pantolonlarda diz koruması Level 2 olarak, kalça koruması da LeveL 1 olarak geliyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

İkiniz için Mont + Pantolon ortalama 9 bin TL tutuyor. Elde kaldı 42 bin lira. Kaskların da en pahalısı 22 bin lira. Onu alırsan 62 bin lira oluyor. En ucuzu da sanırım 17 bin lira. Onu alırsanız da eldivene ekstra bütçe kalıyor. Karar senin.

Kask olarak öncelik sırası olmadan önerilerim:

Siyahı, grisi ve beyazı da var. Sadece Altın ve parlak siyah olanları karbon.

Eldiven için de MotoMax'ten Knox marka ürünlerine bakabilirsiniz. Bütçe artıyor zaten.

-Kask başı 20-22 bin TL veriyorken karbon dışında bir şeyi almanı önermem ŞAYET eldivene bütçe ayırmayacaksan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı