Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #11 Hjc F71 modelini aldım son olarak ona karar verdim fiberglass olarak.
melihkesen Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #12 @cinar_yasarrr @Görkem Umut Bu bütçeye 8K’ya Agv K1S alınır mı?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #13 melihkesen dedi: @cinar_yasarrr @Görkem Umut Bu bütçeye 8K’ya Agv K1S alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum. Bunun dışında Nexx Y100R, Sx100R, Scorpion kasklar da var ama pek fark edeceğini düşünmüyorum.
melihkesen dedi: @cinar_yasarrr @Görkem Umut Bu bütçeye 8K’ya Agv K1S alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum. Bunun dışında Nexx Y100R, Sx100R, Scorpion kasklar da var ama pek fark edeceğini düşünmüyorum.
melihkesen Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #14 cinar_yasarrr dedi: Ben kullanıyorum memnunum. Bunun dışında Nexx Y100R, Sx100R, Scorpion kasklar da var ama pek fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Termoplastik ya oyüzden ama güçlendirilmiş O paraya karbon kasklar olduğu için ama bunun görünümüde çok güzel 2. El bile satılabilir piyasasıda var
cinar_yasarrr dedi: Ben kullanıyorum memnunum. Bunun dışında Nexx Y100R, Sx100R, Scorpion kasklar da var ama pek fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Termoplastik ya oyüzden ama güçlendirilmiş O paraya karbon kasklar olduğu için ama bunun görünümüde çok güzel 2. El bile satılabilir piyasasıda var
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #15 melihkesen dedi: Termoplastik ya oyüzden ama güçlendirilmiş O paraya karbon kasklar olduğu için ama bunun görünümüde çok güzel 2. El bile satılabilir piyasasıda var. Genişletmek için tıkla... Bu paraya karbon kask var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla 13-14 bin TL'den başlıyor karbon kasklar bu da Shiro olması lazım.
melihkesen dedi: Termoplastik ya oyüzden ama güçlendirilmiş O paraya karbon kasklar olduğu için ama bunun görünümüde çok güzel 2. El bile satılabilir piyasasıda var. Genişletmek için tıkla... Bu paraya karbon kask var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla 13-14 bin TL'den başlıyor karbon kasklar bu da Shiro olması lazım.
melihkesen Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #16 @cinar_yasarrr LS2 Challenger C Karbon Grid LS2 Challenger C Karbon Grid detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com İkinci el 5 aylık 300km kulkanılmış 10K verdim XL K1s L tam olmuştu bu biraz büyük gibi sence geri verip k1s L sıfır almalımıyım
@cinar_yasarrr LS2 Challenger C Karbon Grid LS2 Challenger C Karbon Grid detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com İkinci el 5 aylık 300km kulkanılmış 10K verdim XL K1s L tam olmuştu bu biraz büyük gibi sence geri verip k1s L sıfır almalımıyım
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2025 #17 melihkesen dedi: @cinar_yasarrr LS2 Challenger C Karbon Grid LS2 Challenger C Karbon Grid detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com İkinci el 5 aylık 300km kullanılmış 10K verdim XL K1s L tam olmuştu bu biraz büyük gibi sence geri verip k1s L sıfır almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Alınan mal geri verilmez bu kask da iyi. Siz bilirsiniz ama şu anki daha mantıklı gibi.
melihkesen dedi: @cinar_yasarrr LS2 Challenger C Karbon Grid LS2 Challenger C Karbon Grid detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com İkinci el 5 aylık 300km kullanılmış 10K verdim XL K1s L tam olmuştu bu biraz büyük gibi sence geri verip k1s L sıfır almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Alınan mal geri verilmez bu kask da iyi. Siz bilirsiniz ama şu anki daha mantıklı gibi.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 9 Mayıs 2025 #18 @Görkem Umut merhabalar hocam. 15bin lira bütçeye önerin ne olurdu günümüz itibariyle? Biraz daha çık şunu al dersen çıkarım.
@Görkem Umut merhabalar hocam. 15bin lira bütçeye önerin ne olurdu günümüz itibariyle? Biraz daha çık şunu al dersen çıkarım.
Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #19 ahmttunc dedi: @Görkem Umut merhaba hocam. 15bin lira bütçeye önerin ne olurdu günümüz itibarıyla? Biraz daha çık şunu al dersen çıkarım. Genişletmek için tıkla... Motoruma firmasından hjc markasına bakabilirsin eğer istanbuldaysan da direk mağazaya gidebilirsin gayet kaliteli ve güzel ürünleri var.
ahmttunc dedi: @Görkem Umut merhaba hocam. 15bin lira bütçeye önerin ne olurdu günümüz itibarıyla? Biraz daha çık şunu al dersen çıkarım. Genişletmek için tıkla... Motoruma firmasından hjc markasına bakabilirsin eğer istanbuldaysan da direk mağazaya gidebilirsin gayet kaliteli ve güzel ürünleri var.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 10 Mayıs 2025 #20 Bugxibunny dedi: Motoruma firmasından hjc markasına bakabilirsin eğer istanbuldaysan da direk mağazaya gidebilirsin gayet kaliteli ve güzel ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede karbon modeli var mıdır?
Bugxibunny dedi: Motoruma firmasından hjc markasına bakabilirsin eğer istanbuldaysan da direk mağazaya gidebilirsin gayet kaliteli ve güzel ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede karbon modeli var mıdır?