Arkadaşlar bütçe 10.000 bir kuruş fazla veremem maalesef. Oyun odaklı beni üzmeyecek bir bilgisayar istiyorum. Oynadığım oyun PUBG (comparative) olarak oynuyorum. Son aşamalarda herkeste FPS fazla düşünüyor. O yüzden son aşamalarda drop vb sıkıntılar olması büyük bir sorun benim için. Dengeli bir sistem kurar misiniz? Lütfen ekipman değil sadece kasa. Ve site sıkıntım yok yani bir parça N11 bir parça Vatan vb olabilir en uygun en iyisini arıyorum. Sadece satıcı güvenilir olsun yeterli. Sıkıntı yaşamamayım.
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Force MP510 CSSD-F480GBMP510 480 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!