10k bütçeye 3070 sığdırılmaz hocam. Sığdırılsa bile diğer bileşenler ekran kartına dengeli bileşenler olmaz. Ben elimden geldiğince minimum bütçede 3070'li bir sistem toplamaya çalışacağım size.
Toplayıp atacağım hocam. 1080pde kullanacaksanız işlemcide biraz iyi bir işlemci seçmeniz lazım ki darboğaz miktarı biraz azalsın. Kullanacağınız çözünürlüğü yazarsanız sevinirim.
Toplayıp atacağım hocam. 1080pde kullanacaksanız işlemcide biraz iyi bir işlemci seçmeniz lazım ki darboğaz miktarı biraz azalsın. Kullanacağınız çözünürlüğü yazarsanız sevinirim.
Hocam çok çok kısmaya çalıştım elimden geldiğince uğraştım fakat meşgul olduğum için detaylı fiyat incelemesi yapamadım. Bu sistem 1080p'de darboğaz yaşatacaktır. 2K'da rahat oynayacağınızı düşünüyorum.
Hocam çok çok kısmaya çalıştım elimden geldiğince uğraştım fakat meşgul olduğum için detaylı fiyat incelemesi yapamadım. Bu sistem 1080p'de darboğaz yaşatacaktır. 2K'da rahat oynayacağınızı düşünüyoru
Hocam çok çok kısmaya çalıştım elimden geldiğince uğraştım fakat meşgul olduğum için detaylı fiyat incelemesi yapamadım. Bu sistem 1080p'de darboğaz yaşatacaktır. 2K'da rahat oynayacağınızı düşünüyorum.Eki Görüntüle 744152
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.