Arda DİKORMAN
Kilopat
Daha fazla
Bu sistemi ve AOC G2460PG alırsanız bütçenizi biraz aşıyor, ancak kasadan veya güç kaynağından kısarak istediğiniz sistemi alabilirsiniz.
Yazdığımı tam okusaydınız toplam fiyatın monitörle birlikte yaklaşık olarak 10000TL'ye geldiğini anlardınız. Dediğim gibi ben Sinerjide olan parçalardan attım. Tabi ki fiyatı daha uygun olan sitelerden alınabilir, düzenlemek için uğraşmak istemediğim için tek siteden topladım. Gigabyte ile ilgili görüşleriniz için düzgün bir kaynak bulursanız ben de tavsiye etmem, şahsen Gigabyte'ın piyasada üretilen ürünlerin çoğundan daha iyi ürün ürettiğini düşünüyorum.Görselde görünen fiyatlar KDV dahil olmayan hali. Ayrıca PSU gereksiz pahalı. Önerdiğim PSU'yu aldığı takdirde maksimum performansı uygun bir fiyata elde etmiş olacak. Anakart ve ekran kartını arkadaşımız kendi bilir, önerilerinize bir şey diyemem. Kaliteli olsun ya da olmasın Gigabyte benim tercih ve tavsiye ettiğim bir marka değildir. Önerilen kasa gayet güzel, zaten konu sahibi Garanti Kasa olarak paylaşmış. Corsair kasaları beğenirim, bütçem olsaydı 780T almayı istiyordum ama Z11 Neo aldım. Ayrıca RAM'ler de gereksiz pahalı. KDV hariç 474 liraya 2800MHz ve CL16 RAM almak çok saçma. Önerdiğim Corsair RAM'lerin performansında daha ucuza o kalitede ürün bulan buyursun paylaşsın.
Yazdığımı tam okusaydınız toplam fiyatın monitörle birlikte yaklaşık olarak 10000TL'ye geldiğini anlardınız. Dediğim gibi ben Sinerjide olan parçalardan attım. Tabi ki fiyatı daha uygun olan sitelerden alınabilir, düzenlemek için uğraşmak istemediğim için tek siteden topladım. Gigabyte ile ilgili görüşleriniz için düzgün bir kaynak bulursanız ben de tavsiye etmem, şahsen Gigabyte'ın piyasada üretilen ürünlerin çoğundan daha iyi ürün ürettiğini düşünüyorum.
Yine dediğim gibi yorumumu tam okusaydınız bazı şeylerden kısılarak tam bütçeye uygun hale getirilebileceğini söyledim ve özellikle "PSU ve Kasa" yazdım.
Hocam gerçekten yazmak için yazıyorsunuz. Yani diyecek lafım yok, laf etmek istedikten sonra edeceğiniz yer çok. Alacakları ürünler yüksek performanslı ve ufak değişiklikler yapılabilir. Ben illaki bu sistemi alın diye bir şey demedim bakın YİNE YAZDIKLARIMI OKUMADINIZ. Daha fazla açıklama yapmak için uğraşmayacağım, belli ki siz her şeyi zaten biliyorsunuz.Peki dostum sen uğraşmak isteme, biz ihtiyacı olan için gerekli uğraşı gösteririz. Fiyatı daha uygun sitelerden alınabilir deyip 10000TL'ye denk getirmeye çalışmak da çok güzel bir çelişki. Gigabyte kötüdür demedim, empati yapın ve siz de doğru okuyun bakalım ne sonuç çıkacak. İyi veya kötü ben tercih etmiyorum, tavsiye etmiyorum dedim. Kişisel görüş kaynak/kanıt gerektirmez.
"PSU ve Kasa" diye özellikle belirtmişsiniz. Gerekirse kısılır, bütçeye uygun hale getirilir demişsiniz. "Bu sistemi alın" dedikten sonra o PSU'dan kısmak için daha düşük Watt değeri olan bir PSU alması gerekir. Gidip de Corsair CX600M falan mı alacak bu sistem için? KDV dahil 745TL sizin önerdiğiniz PSU. Benim önerdiğim ise KDV dahil 545 TL. Ve Seasonic markasının PSU konusunda Corsair'den daha iyi olduğu da bir gerçektir. Kasa için zaten bir şey demedim, gayet güzel şık bir kasa. Bütçe varsa alınsın. RAM pahalı ve performansı düşük dedim. Hala daha "ben özellikle PSU ve Kasa olarak belirttim" diyorsanız size söylenecek başka bir şey kalmamış demektir.
Mantıklı ve detaylı öneriler çerçevesinde mesaj yazacaksanız buyrun. Aksi takdirde beni haklı olmaya zorluyorsunuz. Konu kirlenmesin alakasız mesajlarla.