10.000₺ Intel&Nvidia Sistem Toplama

Fena değil sistem ama soğutması kötü ve anakart giriş model değiştirince fiyat oynuyor mu? Emin değilim ama aynı paraya dediğim malzemeleri yükselterek sistem kurulabilir toplama.
Sanırım sistemde oynama yapılmıyor. Ama 10 bin civarına farklı anakart seçenekli modeller var. Ürünlerden 2-3 adet kalmış çünkü.

Yeni bir sistem atmak yerine bende bu sistemi öneririm, işlemci anakart ve mükemmel bir ekran kartı 3'lüsü varken i7 ve 2070 altına inilmesi büyük hata olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca burdan karşılaştırmaya bakılabilir 2070'te RTX Gibi bir teknoloji varken de 1080 almak ne kadar mantıklı grafik tarafında düşündürür.

Bu sistem nasıl bir sistem?
Kasa iyi değil, markaya aldanmayın. Hava sirkülasyonu kötü, penceresi küçük, PSU cover yok, işlemci soğutucu desteği sadece 150 mm.

Sıvı soğutma markasını beğenmedim, bana kalırsa öyle her markanın sıvı soğutması alınmaz.
Ayrıca bu modelden bağımsız olarak söylüyorum, alüminyum radyatörlü 240 mm sıvı soğutmalar ile o attığım hava soğutma gibi üst seviye hava soğutmalardaki performansı bulmanız zor olur.

İşlemci 8. nesil, güncel 9 tercih etmek daha mantıklı.

SSD markasını beğenmedim.

1070 Ti 8.100 Liralık sistemde kabul edilebilir ama Aero modelini önermem, blower fanlı modeller daha sıcak ve gürültülü çalışabilir.

Benim görüşlerim bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağolun hocam peki 10.000₺ bi sistem önerebilirmisiniz itopya gibi tek bir yerden olursa iyi olur.

Çok sağolun hocam peki 10.000₺ bi sistem önerebilirmisiniz itopya gibi tek bir yerden olursa iyi olur.
Tek bir yerden o paylaştığım listedeki gibi avantajlı bir fiyat çıkmaz malesef. O listedeki tüm siteler güvenilirdir. Montajı dert ediyorsanız oturup birkaç saat sistem toplama videosu seyretmeniz yeterli, zor bir şey değil kendiniz de yaparsınız.

Çok sağ olun hocam.
Bütçeye 150-250₺ daha ekleyip bir sıvı soğutma alabilir miyim peki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de bunun şey versiyonu var adam mesela iPhone alacak, neden Samsung almıyorsun onu al ya bak daha iyi falan

Bir de bunun şey versiyonu var adam mesela iPhone alacak, neden Samsung almıyorsun onu al ya bak daha iyi falan
Sus sus duyar gelir şimdi bir tane Xiaomi meraklısı valla seni terlikle kovalar Zevkler renkler meselesi bu gerisini çok da şey yapmamak lazım bence

Sus sus duyar gelir şimdi bir tane Xiaomi meraklısı valla seni terlikle kovalar Zevkler renkler meselesi bu gerisini çok da şey yapmamak lazım bence
Gerçeklerden kaçamayız. Buradaki insanların büyük kısmı oyun için sistem topluyor ve İntel odaklı sistem çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…