10.000₺ Intel&Nvidia Sistem Toplama

Gerçeklerden kaçamayız. Buradaki insanların büyük kısmı oyun için sistem topluyor ve Intel odaklı sistem çok daha iyi.
Ryzen alana da saygı duyarım çünkü bana ne onun bilgisayarı Ben, bu konuda olmadı allahtan ama başka konularda yapılan baskıdan hoşlanmıyorum. Yani arkadaşımız bize almıyor sonuçta bu bilgisayarı kendisi alacak kendisi kullanacak memnun kalacak veya küfür edecek. Onu ilgilendirir.

En azından sadece öneride bulunursun, mesela bunu alırsan daha iyi performans alırsın diye. Ama baskı dediğin gibi saçma olur.

En azından sadece öneride bulunursun, mesela bunu alırsan daha iyi performans alırsın diye. Ama baskı dediğin gibi saçma olur.
Kesinlikle. Dediğim gibi bu konuda olmadı ama ne konular görüyorum ve o yüzden çoğu yere bu yüzden yazmıyorum. Baydı çünkü biraz artık. Ne yazık ki bu yüzden de belki çoğu arkadaşa yardımcı olamıyorum.

Ürünler eline ulaştı mı ? Merak ettiğim birşey var aynı işlemciden almayı planlıyorum ama içinden kıytırıkta olsa bir soğutucu çıkıyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…