İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Merhaba, 2. el motor almayı düşünüyorum RKS wildcat 125 fakat motor 10000 km sizce çok mu? İdeal mi? Bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, 2. el motor almayı düşünüyorum RKS wildcat 125 fakat motor 10000 km sizce çok mu? İdeal mi? Bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.872 Çözümler 175 3 Eylül 2024 #2 Kaç liraya alacağınıza bağlı.
İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Görkem Umut dedi: Kaç liraya alacağınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... 44K ve pazarlıkta var.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 3 Eylül 2024 #4 Çin malı motorların ne olacağı ve ne yapacağı belli olmuyor. Riskli mi, evet ama bildiğiniz sağlam bir motor ustası varsa danışarak ve motoru göstererek alabilirsiniz.
Çin malı motorların ne olacağı ve ne yapacağı belli olmuyor. Riskli mi, evet ama bildiğiniz sağlam bir motor ustası varsa danışarak ve motoru göstererek alabilirsiniz.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.872 Çözümler 175 3 Eylül 2024 #5 40 bin liraya alınır yani bu motor ama sadece yazıya bakarak bunu söylüyoruz. Motorun durumu nasıl? Fotoğrafı var mı?
40 bin liraya alınır yani bu motor ama sadece yazıya bakarak bunu söylüyoruz. Motorun durumu nasıl? Fotoğrafı var mı?
İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #6 Görkem Umut dedi: 40 bin liraya alınır yani bu motor ama sadece yazıya bakarak bunu söylüyoruz. Motorun durumu nasıl? Fotoğrafı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam motorda birkaç çizik var sadece diğer bir sorunu yok motor temiz. İsmetEge dedi: Hocam motorda birkaç çizik var sadece diğer bir sorunu yok motor temiz. Genişletmek için tıkla... Ama motoru vesayre parçalar nasıl bilmiyorum.
Görkem Umut dedi: 40 bin liraya alınır yani bu motor ama sadece yazıya bakarak bunu söylüyoruz. Motorun durumu nasıl? Fotoğrafı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam motorda birkaç çizik var sadece diğer bir sorunu yok motor temiz. İsmetEge dedi: Hocam motorda birkaç çizik var sadece diğer bir sorunu yok motor temiz. Genişletmek için tıkla... Ama motoru vesayre parçalar nasıl bilmiyorum.