10.000₺ Laptop vs toplama bilgisayar

Günde 5-6 saat arkadaşlarımla oynarım. R6, BF serisi, GTA V tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum akıcı bir sekilde oynayabilir miyim? Kasmasını ve donmasını istemiyorum.

Dizüstü almanız daha mantıklı olur özellikle rekabetçi oyunlar oynamanız ve yanınızda taşımanız taktirde. Monster Tulpar serisine bakmanızı öneririm. 10.000 TL ile RTX 2060 vermesi ve taşınabilir olması iyi.

Günde maksimum 5-6 saat oynarım diye düşünüyorum ve kasma, donma istemiyorum. Evde sistem için yeterli alan yok yeni bir masa almamız gerekebilir. Acaba mini ATX bir sistem toplamak da mantıklı mıdır?

Mini ATX'de olabilir. Çok yer kaplamaz. Ama kütüphaneye vb yerlere götürmen gerekirse zorlanabilirsin. Hatta çok büyük ihtimalle götüremeyebilebilirsin.

Şu an yatılı bir okulda okuyorum ve yatılı kalıyorum, evimize birkaç saatlik uzaklıkta. Ama başka bir ile tayin durumumuz olabilir, ben bu durumda yatılı kalmaya devam ederim laptop da yanımda kalır diye düşündük.

4 yıl sonrası için çok eski bir teknoloji haline gelmesi olası.

Sizin durumunuza laptop daha iyi olur ama oyun için masaüstü daha iyi olur

12. sınıf a kadar laptopu kullanırsın fakat ondan sonra oyunlarda yetmez o laptop ve ısınma gibi saçma problemleri var laptopların bunu da göz önüne al.

12. sınıf a kadar laptopu kullanırsın fakat ondan sonra oyunlarda yetmez o laptop ve ısınma gibi saçma problemleri var laptopların bunu da göz önüne al.
Üniversitede oyun değil de ödevler için falan kullanırım diye düşündüm. Yani üniversitede yazılım ve ödev için işimi görse yeterli.

4 Yıl sonra o laptop ne kadar sağlam olur parçaları ne kadar eskir bilmiyoruz ve üniversiteye hemen yerleşemeyebilirsin mezuna kalma olayları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…