Sisteme kafaya göre 4.000 TL'lik bir işlemci koymak, üstüne bu işlemciye gidip giriş seviyesi bir anakart seçmek, ne idüğü belirsiz bir kasa ve PSU aldırmak, 10.000 TL'lik sisteme 5500XT koymak.
Evt hak verdim size fakat ben bu PC ile GTA 5'te en yüksek ayarlarda 150 CS:GO'da en yüksek ayarlarda 300 FPS alıyorum ve mutluyum yine de teşekkürler şu PC'ye bakabilirsiniz hazır sistem için
TROYA-GAMER/AMD Ryzen 5 2600/ASUS TUF RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TROYA-GAMER ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bakın mesela ben bunu beğendim sizce oyun için uygun mu?
Stokta yok diyor @#Synd0-ox` nereden arayıp isteyebilirim.
TROYA-GAMER/AMD Ryzen 5 2600/ASUS TUF RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TROYA-GAMER ITOPYA'da.
www.itopya.com
Hocam yalnız bir Masaüstü Bilgisayar – Game Garaj şu siteyede bakın derim efsane bilgisayarlar var ve kendileri FPS testlerini yapmış hem YouTube hem kendi siteleri üzerinden bakabilirsiniz ve en çok oynanan oyunlarda ki ortalama FPS'sini gösteriyor.
www.itopya.com
O ZMN biraz da siz öneri verin bir sitelerden, hep bizi eleştiriyorsunuz zamanımızda o kadar iyi PC yanında da iyi ekipman 20 000 TL istiyor yani dolar kuru gün geçtikçe artmaya başladı evt dolar 5 civarlarında olsa ben zaten bunu önermem.
Bende toplama daha iyi oluyor hele hazır sistemler markalı ise iyice kötü oluyor ama toplama bilgisayar için İncehesap ya da İtopya ya da sinerjiden toplayabilirsiniz bedava monte hizmetide oluyor.