10.000₺ Monitör Dahil Sistem Önerisi

Monitör konusunda pek iyi değilimdir o siz kalan bütçenizle monitör alırsınız.

Sisteme kafaya göre 4.000 TL'lik bir işlemci koymak, üstüne bu işlemciye gidip giriş seviyesi bir anakart seçmek, ne idüğü belirsiz bir kasa ve PSU aldırmak, 10.000 TL'lik sisteme 5500XT koymak.

Evt hak verdim size fakat ben bu PC ile GTA 5'te en yüksek ayarlarda 150 CS:GO'da en yüksek ayarlarda 300 FPS alıyorum ve mutluyum yine de teşekkürler şu PC'ye bakabilirsiniz hazır sistem için

.

0850 259 2696.
Telefon numarası site üzerinde ve Google üzerinden arattım her yerde aynı bu sonuç buradan bir arayaıp sorabilirsiniz.

Bu sistemde R5 2600 ve RXT 2060 var toplarsanız R5 3600 ve RX 5700 XT'yi aynı fiyata getirebilirsiniz. Toplama seçeneğini bir gözden geçirin derim.

Hocam yalnız bir Masaüstü Bilgisayar – Game Garaj şu siteyede bakın derim efsane bilgisayarlar var ve kendileri FPS testlerini yapmış hem YouTube hem kendi siteleri üzerinden bakabilirsiniz ve en çok oynanan oyunlarda ki ortalama FPS'sini gösteriyor.

10.000 TL için ekipmanları çok kötü.

O ZMN biraz da siz öneri verin bir sitelerden, hep bizi eleştiriyorsunuz zamanımızda o kadar iyi PC yanında da iyi ekipman 20 000 TL istiyor yani dolar kuru gün geçtikçe artmaya başladı evt dolar 5 civarlarında olsa ben zaten bunu önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…