Benimde linklerini koyduğum parçaların hepsini indirimli fiyatlardan aldım zaten. Toplam listede olan parçalar bana 10.410 TL ye geldi. Şuan tabi fiyatları çok daha yüksek.
Merhaba, sistem tavsiyeniz konusunda çok teşekkür ederim. İndirimlerde farklı bir sistem toplamadım 10.410 TL ye sizce nasıl bir sistem olmuş yorumlaya bilir misiniz ?
Kasanızı güç kaynağı olmayan bir kasa ile değiştirip arada ki çıkan fiyat farkı ile SSD nizi değiştirmenizi öneririm. SSD yi aşağıda verdiğim ile değiştirebilirsiniz.
Adata XPG SX8200 Pro 512GB M.2 PCIe 3500-2300MB/s SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kasanızı güç kaynağı olmayan bir kasa ile değiştirip arada ki çıkan fiyat farkı ile SSD nizi değiştirmenizi öneririm. SSD yi aşağıda verdiğim ile değiştirebilirsiniz.
Adata XPG SX8200 Pro 512GB M.2 PCIe 3500-2300MB/s SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sistemi toplarken aldığım kasanın içinden güç kaynağını çıkararak kasanın fiyatından düştük. Şuan sistem toplandı zaten ama tavsiyeniz için yinede teşekkür ederim.