10400F B460 sistem kullanıyorum. Sistemimi degistirme karari aldim. 6600XT siparisi verdim. PSU, kasa, RAM, işlemci ve anakart tavsiyelerinizi bekliyorum. M.2 500GB SSD mevcut bunlara istinaden. Maximum bütçem 10.000 TL. Sik ve RGB donanimli bir kasam olsun istiyorum. Mumkunse ona gore oneri yaparsaniz cok sevinirim.
Aşağı yukarı böyle bir şey çıkarırdım. İşlemciyi Ryzen 5600X koyuyorum onu zaten bulur alırsın, kalan parçalar 7300 TL civarı tutuyor. RGB dediğin için soğutucudan kesmedim. Yalnız depolama için 1 TB HDD ekleyebilirsin.
Phanteks Eclipse P500a Drgb Temperli Cam Mesh Ön Panel Siyah Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Keşke 6600XT parasıyla sistemin geri kalanını dizip 10K bütçeye 3070 Ti alsaydın. En az 6K vermişsindir 6600XT'ye. Elindeki anakarta 10400F yerine 10700F takar kullanırdın gibi gibi.
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
AMD Ryzen 9 5900X 3.7 GHz AM4 64 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İyidir ben M.2 olduğunu görmemişim o farkı kullanabilirsin. RAM'leri 3600Mhz CL16 seçtim, hız iyidir. Yalnız güç kaynağında modüler tavsiye ederim kablo karmaşasından kurtarıp daha temiz bir build olmasını sağlayacaktır.
XPG Core Reactor alternatifi olarak bunu da koyabilirim. 550W olanını bizzat kullanıyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.