10.000₺ Telefon önerisi

Bütçe
10.000₺

Mert X

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Çok seçenek var kafa karışıklığı yaşıyorum. Kendim baktığımda Redmi Note 10 Plus, Samsung S20 FE arasında gidip geliyorum. 1-2 bin lira oynayabilir. Oyun oynanmayacak. Fotoğraf meraklısı değilim. Ekran gövde oranı yüksek olmalı. Günlük kullanım için alacağım banka uygulamaları, video film, sosyal medya gibi şeyler için kullanılacak. Pil tarafı üzmesin. Marka tercihim Samsung'dan yana ama IPhone'a da açığım. Tek isteğim yenilenmiş veya ikinci el önermemeniz çünkü güvenmiyorum sıfır alacağım.

Son düzenleme:
Çok seçenek var kafa karışıklığı yaşıyorum. Kendim baktığımda Redmi Note 10 Plus, Samsung S20 FE arasında gidip geliyorum. 1-2 bin lira oynayabilir. Oyun oynanmayacak. Fotoğraf meraklısı değilim. Ekran gövde oranı yüksek olmalı. Günlük kullanım için alacağım banka uygulamaları, video film, sosyal medya gibi şeyler için kullanılacak. Pil tarafı üzmesin. Marka tercihim Samsung'dan yana ama IPhone'a da açığım. Tek isteğim yenilenmiş veya ikinci el önermemeniz çünkü güvenmiyorum sıfır alacağım.

10k e sıfır S20 FE yok. Bütçeyi 2K TL daha arttırabilirsen S20 FE al. 10k i geçemem diyorsan Realme 8, Redmi Note 10 Pro, A33 (Exynos'dan şüphelerim olsa da forumda öneriliyor)den başka alacağın bir cihaz yok.

A33 (Exynos'dan şüphelerim olsa da forumda öneriliyor)den başka alacağın bir cihaz yok.

Hocam annem kullanıyor 3-4 aydır, hiçbir sorun yok kasma falan ama bir tık fazla ısınıyor, telefon güncellemeden sonra açıldıktan sonra en az 20-30 dk soğumadığı var. Ama performans olarak falan bir sıkıntısı yok.

Hocam annem kullanıyor 3-4 aydır, hiçbir sorun yok kasma falan ama bir tık fazla ısınıyor, telefon güncellemeden sonra açıldıktan sonra en az 20-30 dk soğumadığı var. Ama performans olarak falan bir sıkıntısı yok.

Okuduğum bir iki yorumda A33 de takılmalar olduğu belirtilmişti. Belkide o insanlara sorunlu bir cihaz denk geldi. Günümüzde Exynos işlemciler çok tartışılıyor. O yüzden acaba demiyor değilim.

Günlük kullanım için A33 öneririm, arkadaşın dediği gibi Realme 8 olabilirdi ama çok gereksiz bir zam geldi bence ve o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı