Intel i5-10400F altı çekirdek 2.90 GHz işlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG Forge 100M RGB LED fanlı ATX oyuncu kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Toplam 4500'e yakın yapıyor. Bütçem sistem için 10 bin TL. Geri kalan tutarla stoklara geldiği zaman ekran kartı almayı düşünüyorum. 2K 144Hz monitör düşünüyorum, 1080P nin geleceği olmadığı için ve bazı oyunlarda ayar düşürüp FPS arttırmak için de 144Hz düşünüyorum önerilere açığım.
Bir de ürünleri bir siteden mi toplamalıyım yoksa tek tek mi almalıyım çünkü montaj konusunda bir bilgim yok.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam 2K oyun oynatabilecek bir sistem ve üstüne 2K 144Hz monitörlü sistemi 10.000TL'ye toplamanız mümkün değil. Çünkü en az RTX 2060 ekran kartı gerekiyor ve en ucuz 4bin TL civarında
Hocam 2K oyun oynatabilecek bir sistem ve üstüne 2K 144Hz monitörlü sistemi 10.000TL'ye toplamanız mümkün değil. Çünkü en az RTX 2060 ekran kartı gerekiyor ve en ucuz 4bin TL civarında
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intel i5-10600KF Altı Çekirdek 4.10 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intel i5-10600KF Altı Çekirdek 4.10 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
monitör olarak 2k düşünüyorum fakat modele daha karar vermedim. işlemci olarak 10600fk tavsiye etmişsiniz 10400f le arasınındaki fiyat farkı pek fazla, farkı hak edecek bir performans farkı gösterir mi?
Monitör olarak 2K düşünüyorum fakat modele daha karar vermedim. İşlemci olarak 10600KF tavsiye etmişsiniz. 10400F'le arasınındaki fiyat farkı pek fazla, farkı hak edecek bir performans farkı gösterir mi?