10.000 TL - 13.000 TL Android tablet önerisi

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Selamlar,

Ilkokul 1. sinif ogrencisi yegenim icin Android tablet arayisindayim. Aradigim urunun kalem ve kilifa sahip olmasi cok onemli. Ders calisma ve cizim yapma konusunda kalemin bizi destekleyecegi olacagini dusunuyoruz. Mumkunse uzun sureli kullanim icin ariyoruz. Bizi yaklasik 2-3 sene goturmesi yeterli olacak.

Tablet onerilerinize acigim. Arastirmalarim sonucu onume Xiaomi Pad 6 ve Huawei Matepad 11.5 ikilisi cikti.

Xiaomi modelde kilif ve kalem mevcut degil fakat ekran ve islemcisi cok iyiydi. Tabletin yanina kalem de eklersek fiyati 14.500 TL'ye yukseliyor.
Huawei modelde kilif, klavye ve kalem bir arada iken fiyati 10.600 TL seviyesinde.

Sizce ekran kalitesi ve islemci ikilisine onem gosterip 4000 TL fazladan vermek mantikli mi?

Simdiden cok teşekkürler.

Fazlasıyla güçlü MatePad Air var.

Ya da SD 865 bulunan MatePad 11.

Selam, onerin icin cok tesekkur ederim. @Burak Karabal

MatePad 11 icerisinde SD 865 performans olarak daha gucluymus evet, gormemistim bu modeli. Kucukler genelde cok oyun oynuyor, daha guncel ve bataryasi daha guclu olsa bile performansi da dusunmek gerekiyor haliyle. Su anlik tercihimi MatePad 11 uzerinden yapmayi planliyorum.

Selam, onerin icin cok teşekkür ederim. @Burak Karabal

MatePad 11 icerisinde SD 865 performans olarak daha gucluymus evet, gormemistim bu modeli. Kucukler genelde cok oyun oynuyor, daha guncel ve bataryasi daha guclu olsa bile performansi da dusunmek gerekiyor haliyle. Su anlik tercihimi MatePad 11 uzerinden yapmayi planliyorum.

Mantıklı olabilir. Ekran ve işlemci açısında önde bir model.

Mantıklı olabilir. Ekran ve işlemci açısında önde bir model.
Selamlar tekrar, simdi MatePad Air'i da sepete ekledim ve karsilastirma icin biraz baktim. 10.500 TL civarina dusen MatePad 11 ve 13.500 TL civarina dusen MatePad Air arasindan hangisini secerdiniz? Aradaki 3000 TL'lik farka deger mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı