Selam yakın zamanda maddi yetersizlikten dolayı IPad'i ertelemek zorunda kaldım. Grafikle uğraştığım için elimdeki VA panel artık işimi aşmaya başladı. IPad'i almış olsaydım eğer retina ekran muhabbeti gayet işimi görecekti.
Şu an halihazırda ağır FPS'ci olduğum için 240 Hz IPS panel monitör bakıyorum. Fiyatlar en fazla 10.000 (1k+ olabilir) olursa sevinirim. İkinci el veya sıfır fark etmiyor, İstanbul içi ikinci el alabilirim.
AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZE ITOPYA'da
www.itopya.com
Bu monitör ile arasında fark var mı acaba şu an kullandığım model de AOC'nin ayna kasaya sahip birlikte uyumlu durabilirler diye bunu planlıyordum ama attığınız Dell tam anlamıyla pivot ve G-SYNC olması beni cezbetti aradaki farka değer mi onu anlamayadam eğer çok teknik bakımdan fark yoksa G-SYNC dışında AOC'nin bu modeli iyidir derseniz AOC alma tarafındayım.
AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZE ITOPYA'da
www.itopya.com
Bu monitör ile arasında fark var mı acaba şu an kullandığım model de AOC'nin ayna kasaya sahip birlikte uyumlu durabilirler diye bunu planlıyordum ama attığınız Dell tam anlamıyla pivot ve G-Sync olması beni cezbetti aradaki farka değer mi onu anlamayadam eğer çok teknik bakımdan fark yoksa G-Sync dışında AOC'nin bu modeli iyidir derseniz AOC alma tarafındayım.
AOC'u önerecektim ama pivot olmadığı için önermedim.
Güzel monitördür. Üzmez.
G-Sync olayı ise çipli değil. Komplike uyumlu. FreeSync ve Adaptive Sync olan tüm monitörlerde DP bağlantısı ile G-Sync açılabiliyor.
Yine de benim tavsiyem Dell'dir.
AOC'da üzmez. Tercih sizin.