Arkadaşlar 2K görüntü verebilen, 240 Hz monitör istiyorum lakin fiyatlarından hiç haberim olmadığı için fiyatı biraz salladım. Bu fiyatlarda yoksa biraz daha yüksek fiyatlı önerebilirsiniz.
Arkadaşlar 2K görüntü verebilen, 240 Hz monitör istiyorum lakin fiyatlarından hiç haberim olmadığı için fiyatı biraz salladım. Bu fiyatlarda yoksa biraz daha yüksek fiyatlı önerebilirsiniz.
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz'a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme
27 inç oluşu beni bozdu ya, ben o zaman 27 inç 2K ve üstü 75 5 ms ayarında oyun oynanmayacak ama görüntü kalitesi olarak doyuracak bir monitör önerisi istiyim hocam.
27 inç oluşu beni bozdu ya, ben o zaman 27 inç 2K ve üstü 75 5 ms ayarında oyun oynanmayacak ama görüntü kalitesi olarak doyuracak bir monitör önerisi istiyim hocam.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!