Eğer 32 liki alirsan televizyon gibi olur cs falan çok zor oynanir soyluyimMerhaba.
PS5 içinde kullanabileceğim 2K bir monitor arayışındayım.
Çok ağır rekabetçi oyun oynamiyorum arada LoL, CS vs harici normal gündelik işlerim için kullanıyorum.
27 inch veya üstü olursa süper olur.
Ben de hem PC hem PS5 düşünerek almıştım monitörü. İşin içine PS5 girince monitörün biraz büyük olması her açıdan daha iyi diye düşünüyorum.Eğer 32 liki alirsan televizyon gibi olur cs falan çok zor oynanir soyluyim
Aslında bu konuda hangi panele alışkanlığınız olduğu çok önemli. VA kullanan biri için IPS, IPS için de VA panele alışmak biraz zaman alabiliyor. Hatta uzun süreler ekrana bakılacaksa ve FPS ağırlıklı düşünülüyorsa VA daha avantajlıdır.Monitöre biraz daha baktım panel VA imiş.
IPS alın bence.
![]()
Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.349,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu hem IPS hem 32 inç. Pivot özelliği de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.