Aydınlatıcı yorum ve öneri yok mudur? Bugün ya da yarın almak istiyorum monitörü
Msi mı(10.000 tl vatan) yoksa VX2780J-2K(8k amazon) peki hocamsizce ve neden?Quantom dot teknolojisinden dolayı MSI öneririm.
Hocam öncelikle selamlar, bildiğiniz üzere İnce Hesap 15. Yılını kutluyor bu yüzden dev indirimler gerçekleştiriyor, ben bir göz gezdireyim dedim gerçekten monitörler çok uygun fiyata geliyor, atacağım Link'ten gidip bütün Monitörleri inceleyebilirsiniz, eminim ki içlerinden hoşunuza gidicek Monitör kesinlikle vardır.Arkadaşlar 10k bütçe için 2K kaliteli bir monitör tavsiye eder misiniz?
- Laptoptan HDMI ile bağlanacak.
- Oyun ve multimedya amaçlı kullanılacak.
- Hikaye, MMO ve FRP türü oynuyorum. FPS'ye çok bulaşan biri değilim.
Büyük bir fırsat ya da tavsiye olursa bütçemi biraz alabilirim. Ama ilk tercihim aşmamak.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
MSI mı(10.000 TL vatan) yoksa VX2780J-2K(8k Amazon) peki hocamsizce ve neden?
Selamlar. Teşekkür ederim bilgi için. Bay vade farkı koyuyor 10.000 liralık bir monitöre 6 taksit için 2.000 tl ye yakın fark çıkarıyor. bakacağım ama teşekkür ederim.Hocam öncelikle selamlar, bildiğiniz üzere İnce Hesap 15. Yılını kutluyor bu yüzden dev indirimler gerçekleştiriyor, ben bir göz gezdireyim dedim gerçekten monitörler çok uygun fiyata geliyor, atacağım Link'ten gidip bütün Monitörleri inceleyebilirsiniz, eminim ki içlerinden hoşunuza gidicek Monitör kesinlikle vardır.
Link: 15. Yıl Kampanyası | incehesap
MSI mı(10.000 TL vatan) yoksa VX2780J-2K(8k Amazon) peki hocamsizce ve neden?