Bambu Studio'yu kullanırken de görebilirsiniz cihaz ayarlarına Nozzle'a göre minimum ve maksimum katman yükseklikleri sınırı konmuş. Dediğiniz gibi 0, 2mm nozzle ile minimum 0, 04mm katman yüksekliği ayarlanabiliyor. Bu sınırları aşmak mümkün ama kaliteyi yüksek ihtimalle olumsuz etkileyecektir. Daha önce kendi yaptığım yazıcılarımda 0,4 mm nozzle ile 0,4 hatta 0,5 mm katman yükseklerine çıkıyordum. Bu değerler esun PLA filamentlerde sorun yaratmıyordu. Bambu'nun yüksek hızlı yazıcılarında koyulan sınırları yukarı yönde aşmak katmanların birbirine yapışmamasa sebep oluyor. Aşağı yönde sınırları aşmak ise çirkin duvar görünümüne sebep olacaktır. Konunuzdaki anahtarlıkları gördüm bir tek Muratabigf'yi biliyorum diğer ünlüyü ilk kez gördüm. Fotoğraf olduğu için 0,2 mm nozzle çok iyi çıktı verir. Katman yüksekliği o nesneler için pek önemli değil. Satmayı düşünüyorsanız bu ünlüler tarafından bir telif hakkı davasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hatta muratabigf Cem Yılmaz bardağı satarak kendisine yüklü tazminat ödediğinden bahsediyordu