Bende öyle duydum bütçem yetseydi kesinlikle MSI RX 5700 XT Gaming X yada Sapphire Nitro+ RX 5700 XT alırdım.asus rog strıx 5700xt ısınma problemi olduğu söyleniyor?
Bu sistem fiyat olarak ne kadar ediyor? Sanki 10000'i geçiyor gibi.
Kesinlikle pişman olmazsın. Benim önerim yine de KDV indirimlerini kovala 10.000 TL'den daha ucuza gelme ihtimali de var ama şöyle bir sıkıntı var 2 yada 3 parçayı vatanda bulamayabilirsin farklı bir yerden alman gerekebilir.2000 TL geçiyor biraz ama bu sistem her türlü ihtiyacına karşılar banamı demez. 10000 bini veren 2bini de verir. Ama pişman olmazsın bence...
Monitör dahil 10000 TL yi geçmemeye çalışıyorum. Ama söylediğin sistem çok alınası.2000 TL geçiyor(monitör hariç) ama bu sistem her türlü ihtiyacını karşılar, banamı demez. 10000 bini veren 2 bini de verir. Ama pişman olmazsın bence...
İndirim kovalıyacağız artık. 2, 3 günde toparlarsam çok iyi olacak.Kesinlikle pişman olmazsın. Benim önerim yine de KDV indirimlerini kovala 10.000 TL'den daha ucuza gelme ihtimali de var ama şöyle bir sıkıntı var 2 yada 3 parçayı vatanda bulamayabilirsin farklı bir yerden alman gerekebilir.
Güzel bir sistem olmuş eline sağlık.Çok az aşmış olabilir ama 2K 144 Hz olan bir monitör koydum:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor
RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!www.gittigidiyor.com XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-57XT8OBF6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Toshiba Thn-rc50z5000g8 500 Gb 3d Nvme Pcıe M.2 Ssd Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba Thn-rc50z5000g8 500 Gb 3d Nvme Pcıe M.2 Ssd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com 
1080P 144-165 Hz koyarsanız bütçe aşmaz diye düşünüyorum.
Wifi bulabildiğim en ucuz anakart. Birde bunu alırsam ilerisi için de iyi olmaz mı bir yükseltme yapacağımda?1- Bu parçalar tahminen bütçeyi aşar.
2- O anakart hem gereksiz hem onu önermem.