ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Merhaba 10.000 TL bütçem var. Şu anki kur fiyatı ile sistem toplamak istiyorum. Monitör var sadece kasa olacak. Ekran kartı RX 6600 kullanmak istiyorum bu fiyata mümkün olur mu? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022
Merhaba 10.000 TL bütçem var. Şu anki kur fiyatı ile sistem toplamak istiyorum. Monitör var sadece kasa olacak. Ekran kartı RX 6600 kullanmak istiyorum bu fiyata mümkün olur mu? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 6 Mayıs 2022 #2 10k para çok ama maalesef Türkiye'de bir şey alınamıyor. İkinci el faturalı ürün kovalayın PSU ve ekran kartısıfır olabilir.
10k para çok ama maalesef Türkiye'de bir şey alınamıyor. İkinci el faturalı ürün kovalayın PSU ve ekran kartısıfır olabilir.
ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 Yanlız adam dedi: 10k para çok ama maalesef Türkiye'de bir şey alınamıyor. İkinci el faturalı ürün kovalayın PSU ve ekran kartısıfır olabilir. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sisteme ne diyorsunuz darboğaz sorunu yaşarmıyım
Yanlız adam dedi: 10k para çok ama maalesef Türkiye'de bir şey alınamıyor. İkinci el faturalı ürün kovalayın PSU ve ekran kartısıfır olabilir. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sisteme ne diyorsunuz darboğaz sorunu yaşarmıyım
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 6 Mayıs 2022 #4 12K çok para dedigim gibi ikinci el faturalı azkullanılmış ürünler alınabilir ekran kartı 2060 da faturalı bulunabilir.
12K çok para dedigim gibi ikinci el faturalı azkullanılmış ürünler alınabilir ekran kartı 2060 da faturalı bulunabilir.