10.000 TL Android telefon önerisi

Bütçe
10000

Bamard

Hectopat
Daha fazla  
10.000 TL Android telefon arıyorum. Birinci marka önceliğim Samsung. Bu telefonu yaklaşık 6-10 sene kullanmayı hedefliyorum. NFC 5G vb desteklerse mükemmel olur. Güncel Android versionu istiyorum. Tercihim Android 12+.oyunları orta grafiklerle açabilirse güzel olur, PUBG vs. Kamerası kötü olmasın. Uzun vadeli kullanmayı düşündüğümden ya sorun çıkarcak bir stock ROM sahip olmamalı ya da lingeageos gibi yükleyebileceğim seçenekler olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
FE ile farkı ne acaba?
S21 FE modeli 1 sene daha fazla güncelleme alacak, başka farkları yok. Ek olarak S21 FE'nin kamerası S21 modeline göre biraz daha kırpılmış ama yine de kötü değil. En anlamsız gelen kısmı ise S21 FE'nin 500 mAh daha fazla batarya kapasitesi olmasına rağmen S21 ile aynı ekran süresini vermesi

Aralarında pek fiyat farkı yoksa S21 FE olanı al ama çok fiyat farkı varsa S21 al.

200-300 TL var fazla yok evet.

S21 veya S21 FE işinizi görecektir. Yalnız S21 FE'nin bataryası kötü aklınızda bulunsun. Bende S21 FE kullanıyorum dışarıda hep mobil veri ile sadece sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı ile ortalama 3-4 saat ekran süresi veriyor. Genelde gün içerisinde 2 kere şarj ediyorum.
Hocam bence S21'in ekranı biraz daha küçük olması ve S21'de adaptif ekran özelliği olmasından dolayı hemen hemen aynı ekran sürelerini veriyorlar diye düşünüyorum.

Şarja takmak sorun değil ya tek sorun pil ise FE alabilirim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…